Başkan Okumuş, arkeolojik kazı çalışmalarını yerinde inceledi!

AKTÜEL 05.07.2021 - 17:31, Güncelleme: 05.07.2021 - 17:31
 

Başkan Okumuş, arkeolojik kazı çalışmalarını yerinde inceledi!

Türkoğlu Belediye başkanı Osman Okumuş, Kelibişler Mahallesinde bulunan, arkeolojik kazı alanı çalışmalarını yerinde inceledi.

Türkoğlu Belediye başkanı Osman Okumuş, Vali Yardımcısı Kaymakam Vekili Mahmut Hersanlıoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Seydihan Küçükdağlı ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Osman Arısal ile  Kelibişler Mahallesinde bulunan arkeolojik kazı alanı çalışmalarını yerinde inceledi.   “İstişarede bulunduk”   Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Okumuş, şu açıklamalarda bulundu, “Vali Yardımcımız Kaymakam Vekilimiz Mahmut Hersanlıoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Seydihan Küçükdağlı, Çevre ve Şehircilik İl Müdürümüz Osman Arısal ile birlikte Kelibişler Mahallemizde bulunan, 2006 yılında başlanan arkeolojik kazı alanı ve ekibini ziyaret ettik. Tarihi M.Ö. 7 ila 8 binli yıllara dayanan Domuztepe Höyüğünde, Arkeopark yapım çalışmaları hakkında Doç. Dr. Halil Tekin hocamla istişarede bulunduk.”
Türkoğlu Belediye başkanı Osman Okumuş, Kelibişler Mahallesinde bulunan, arkeolojik kazı alanı çalışmalarını yerinde inceledi.

Türkoğlu Belediye başkanı Osman Okumuş, Vali Yardımcısı Kaymakam Vekili Mahmut Hersanlıoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Seydihan Küçükdağlı ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Osman Arısal ile  Kelibişler Mahallesinde bulunan arkeolojik kazı alanı çalışmalarını yerinde inceledi.

 

“İstişarede bulunduk”

 

Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Okumuş, şu açıklamalarda bulundu, “Vali Yardımcımız Kaymakam Vekilimiz Mahmut Hersanlıoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Seydihan Küçükdağlı, Çevre ve Şehircilik İl Müdürümüz Osman Arısal ile birlikte Kelibişler Mahallemizde bulunan, 2006 yılında başlanan arkeolojik kazı alanı ve ekibini ziyaret ettik. Tarihi M.Ö. 7 ila 8 binli yıllara dayanan Domuztepe Höyüğünde, Arkeopark yapım çalışmaları hakkında Doç. Dr. Halil Tekin hocamla istişarede bulunduk.”

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.