Çabukel, insanlarımız sudan zehirlenmektedir!

GÜNDEM 03.07.2021 - 22:06, Güncelleme: 06.07.2021 - 16:11
 

Çabukel, insanlarımız sudan zehirlenmektedir!

İYİ Parti il başkanı avukat Ahmet Çabukel ve İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı avukat Doğan Murat Kılıç, Tekir Mahallesi muhtarı Ali Akkoyun’u ziyaret etti.

İYİ Parti il başkanı avukat Ahmet Çabukel ve İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı avukat  Doğan Murat Kılıç ve İl, İlçe yöneticileriyle birlikte Onikişubat İlçesi Tekir Mahallesi muhtarı Ali Akkoyun’u ziyaret edip istişarelerde bulundu. Başkan Çabukel yapmış olduğu açıklamada, “Tekir mahallemizde acilen alt yapı ve kanalizasyon sorununun çözülmesi gerekmektedir. Atık pis sular tekiri yaşanmaz hale getirmiştir. Bu bölgeden akan akarsular Döngel Mağaralarından şelale olarak akmakta ve her iki bölgede de insanlarımız sudan zehirlenmektedir.”dedi. “Atık pis sular tekiri yaşanmaz hale getirmiştir” İşte il başkanı Çabukel’in o açıklaması, “İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanımız Doğan Murat Kılıç İl ve İlçe yöneticilerimiz ve Başkan yardımcılarımızla birlikte Onikişubat İlçesi Tekir Mahallesi muhtarı Ali Akkoyun’u ziyaret edip istişarelerde bulunduk. Bölgenin sorunları artarak devam ediyor. Buradan Büyükşehir Belediyesi ve DSİ ye sesleniyoruz. Tekir mahallemizde acilen; Alt yapı ve kanalizasyon sorununun çözülmesi gerekmektedir. Atık pis sular tekiri yaşanmaz hale getirmiştir. Bu bölgeden akan akarsular Döngel Mağaralarından şelale olarak akmakta ve her iki bölgede de insanlarımız sudan zehirlenmektedir.   Bu sorunun acilen çözülmesi gerekmektedir. Akarsu ve Dere yataklarının genişlemesinden dolayı DSİ tarafından acilen ıslah çalışması yapılmalıdır. Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürütülecek ortak çalışma sonrası bölgenin bu sorunu çözülecektir. Yine bölgede İmar sorunu vardır. İmar sorununun bir an önce çözülmesi ve bölge halkının rahatlatılması gerekmektedir. Aksi taktirde önünü alamayacağı bir kaçak yapılaşma ile karşılaşılacaktır.”  
İYİ Parti il başkanı avukat Ahmet Çabukel ve İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı avukat Doğan Murat Kılıç, Tekir Mahallesi muhtarı Ali Akkoyun’u ziyaret etti.

İYİ Parti il başkanı avukat Ahmet Çabukel ve İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı avukat  Doğan Murat Kılıç ve İl, İlçe yöneticileriyle birlikte Onikişubat İlçesi Tekir Mahallesi muhtarı Ali Akkoyun’u ziyaret edip istişarelerde bulundu.


Başkan Çabukel yapmış olduğu açıklamada, “Tekir mahallemizde acilen alt yapı ve kanalizasyon sorununun çözülmesi gerekmektedir. Atık pis sular tekiri yaşanmaz hale getirmiştir. Bu bölgeden akan akarsular Döngel Mağaralarından şelale olarak akmakta ve her iki bölgede de insanlarımız sudan zehirlenmektedir.”dedi.


“Atık pis sular tekiri yaşanmaz hale getirmiştir”


İşte il başkanı Çabukel’in o açıklaması, “İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanımız Doğan Murat Kılıç İl ve İlçe yöneticilerimiz ve Başkan yardımcılarımızla birlikte Onikişubat İlçesi Tekir Mahallesi muhtarı Ali Akkoyun’u ziyaret edip istişarelerde bulunduk. Bölgenin sorunları artarak devam ediyor. Buradan Büyükşehir Belediyesi ve DSİ ye sesleniyoruz. Tekir mahallemizde acilen; Alt yapı ve kanalizasyon sorununun çözülmesi gerekmektedir. Atık pis sular tekiri yaşanmaz hale getirmiştir. Bu bölgeden akan akarsular Döngel Mağaralarından şelale olarak akmakta ve her iki bölgede de insanlarımız sudan zehirlenmektedir.

 

Bu sorunun acilen çözülmesi gerekmektedir. Akarsu ve Dere yataklarının genişlemesinden dolayı DSİ tarafından acilen ıslah çalışması yapılmalıdır. Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürütülecek ortak çalışma sonrası bölgenin bu sorunu çözülecektir. Yine bölgede İmar sorunu vardır. İmar sorununun bir an önce çözülmesi ve bölge halkının rahatlatılması gerekmektedir. Aksi taktirde önünü alamayacağı bir kaçak yapılaşma ile karşılaşılacaktır.”

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.