Milletvekilleri sağlık bakanıyla bir araya geldi!

SAĞLIK 29.06.2021 - 22:27, Güncelleme: 30.06.2021 - 22:24
 

Milletvekilleri sağlık bakanıyla bir araya geldi!

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekilleri sağlık bakanıyla bir araya geldi.

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekilleri sağlık bakanıyla bir araya geldi.   Ak Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Ahmet Özdemir, Mehmet Cihat Sezal ve İmran Kılıç Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile bir araya geldi.   Sağlık yatırımları konuşuldu   Ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Özdemir şu ifadelere yer verdi, “Milletvekillerimiz İmran Kılıç ve Mehmet Cihat Sezal ile birlikte Sağlık Bakanımız Sn Fahrettin Koca ile bir araya geldik. Ilıca’ya yapılacak olan Hastanemizin tadilat projesi ve Yörük Selim 300 Yataklı Devlet hastanesi yapılması konularını görüştük. Nazik kabulleri için Sayın Bakanımıza teşekkür ederiz.”
Ak Parti Kahramanmaraş milletvekilleri sağlık bakanıyla bir araya geldi.

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekilleri sağlık bakanıyla bir araya geldi.

 

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Ahmet Özdemir, Mehmet Cihat Sezal ve İmran Kılıç Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile bir araya geldi.

 

Sağlık yatırımları konuşuldu

 

Ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Özdemir şu ifadelere yer verdi, “Milletvekillerimiz İmran Kılıç ve Mehmet Cihat Sezal ile birlikte Sağlık Bakanımız Sn Fahrettin Koca ile bir araya geldik. Ilıca’ya yapılacak olan Hastanemizin tadilat projesi ve Yörük Selim 300 Yataklı Devlet hastanesi yapılması konularını görüştük. Nazik kabulleri için Sayın Bakanımıza teşekkür ederiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.