İyi partiye büyük katılım

POLİTİKA 19.06.2021 - 18:08, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

İyi partiye büyük katılım

Kahramanmaraş’ta Farklı Siyasi Partilerde ilçe başkanlığı yapmış ve üyeliği olan 554 Kişi İYİ Parti’ye Geçti

Kahramanmaraş’ta Farklı Siyasi Partilerde ilçe başkanlığı yapmış ve üyeliği olan 554 Kişi İYİ Parti’ye Geçti. İYİ Parti İl Başkanlığı’nda gerçekleşen organizasyonda, İYİ Parti’ye geçenlere rozetleri takdim edildi. İYİ Parti 24. Dönem Milletvekili, GİK Üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan’da törene katıldı.     “İlk seçimde iktidara geleceğiz”   Törende konuşan İYİ Parti Kahramanmaraş il başkanı Ahmet Çabukel şunları söyledi, “Bugün Sevinç ve heyecanı bir arada yaşıyoruz İYİ Parti’ye olan ilginin en büyük örneğini yaşıyoruz. Halkımızın da desteğiyle inşallah İyilerin kazandığı huzurlu bir Türkiye için huzurlu bir Kahramanmaraş için gece gündüz çalışıp ilk seçimde iktidara geleceğiz.”   “İktidara yürüyüşümüz devam edecek”   İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Doğan Murat Kılıç ise, “Beraber göreceğimiz inşallah güzel günlerimiz olacak. Kendileri çok değerli. Bize katılmak istediklerini belirttiklerinde çok mutlu olduk. Partimize teveccüh arttıkça, iktidara yürüyüşümüz devam edecek.” dedi.
Kahramanmaraş’ta Farklı Siyasi Partilerde ilçe başkanlığı yapmış ve üyeliği olan 554 Kişi İYİ Parti’ye Geçti

Kahramanmaraş’ta Farklı Siyasi Partilerde ilçe başkanlığı yapmış ve üyeliği olan 554 Kişi İYİ Parti’ye Geçti.

İYİ Parti İl Başkanlığı’nda gerçekleşen organizasyonda, İYİ Parti’ye geçenlere rozetleri takdim edildi.

İYİ Parti 24. Dönem Milletvekili, GİK Üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan’da törene katıldı.

 

 

“İlk seçimde iktidara geleceğiz”

 

Törende konuşan İYİ Parti Kahramanmaraş il başkanı Ahmet Çabukel şunları söyledi, “Bugün Sevinç ve heyecanı bir arada yaşıyoruz İYİ Parti’ye olan ilginin en büyük örneğini yaşıyoruz. Halkımızın da desteğiyle inşallah İyilerin kazandığı huzurlu bir Türkiye için huzurlu bir Kahramanmaraş için gece gündüz çalışıp ilk seçimde iktidara geleceğiz.”

 

“İktidara yürüyüşümüz devam edecek”

 

İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Doğan Murat Kılıç ise, “Beraber göreceğimiz inşallah güzel günlerimiz olacak. Kendileri çok değerli. Bize katılmak istediklerini belirttiklerinde çok mutlu olduk. Partimize teveccüh arttıkça, iktidara yürüyüşümüz devam edecek.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.