Çınar Plajı’nı Görmeniz İçin Sebepler!

Mekanlar 14.06.2021 - 21:16, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Çınar Plajı’nı Görmeniz İçin Sebepler!

Yolunuz önce Muğla'ya, ardından da Akyaka'ya ve en nihayetinde Gökova'ya düşmüşse; Çınar Plajı'nın neredeyse dibindesiniz demektir. Peki bu kadar yol gelmişken, neden Çınar Plajı'nı görmelisiniz? Bu sorunuzu cevaplayabilecek sekiz sebebimiz var!

Yolunuz önce Muğla'ya, ardından da Akyaka'ya ve en nihayetinde Gökova'ya düşmüşse; Çınar Plajı'nın neredeyse dibindesiniz demektir. Peki bu kadar yol gelmişken, neden Çınar Plajı'nı görmelisiniz? Bu sorunuzu cevaplayabilecek sekiz sebebimiz var! Neden Olmasın? İlk sebep, aslında en basiti: Neden olmasın? Bunca yol gelinmiş, gidilebilecek daha nice güzergâh varken neden "check-list" üzerinden bir destinasyonun yanına tik atılmasın ki? Çınar Plajı'nı görüp, burada da denize girdikten sonra yola devam etmek daha ferah olacak… Kum Sıcağını Sevmeyenlere İdeal Adres Denize girene kadar ayağınızı hissedemeyecek duruma geldiğiniz kumsallardan sıkıldıysanız, minik çakıl taşlarıyla dolu kumsalıyla Çınar Plajı size hitap eden bir plaj. Hijyen ve Hizmet Özel bir işletmeye tabi olan Çınar Plajı, bunun iki avantajını sonuna kadar hissetmenizi sağlayacak: İlki, hijyen. İkincisi ise kaliteli ve nitelikli hizmet. Sözün özü sahilde, tabir-i caizse ‘tam pansiyon' bir konaklama sizi bekliyor. Vücuda Dinçlik Kazandırmanın Kolaylığı Soğukluğu ile meşhur Azmak Nehri'nin karıştığı bir denize sahip olan Çınar Plajı, bu karışımın bir kazanımı olarak en az Azmak Nehri kadar ferah ve soğuk bir yapıya sahip. Bu da daha suya girer girmez vücudunuza dinçlik kazandırıyor. Yüzme İçin İdeal Pek çok deniz, kumsaldan ilerledikçe bile rahatça yüzmek için gerekli derinliğe sahip değil. Bu da ya sığ bir suda yüzüyor gibi yapmaya çalışmakla ya da oldukça efor sarf ettikten sonra varılan derinlikte yüzecek mecalinizin kalmamasıyla sonuçlanıyor. Çınar Plajı'nda ise deniz, yeterli bir mesafenin akabinde ciddi anlamda derinleşiyor ve yüzmek isteyenler için tam isabet sonuç veriyor. Ancak çocuklu ailelerin bu konuda dikkatli olmalarını gerektiği de eklemeden geçmemek gerek. Zakkum Bazıları zakkum sever. Çınar Plajı da o ‘bazıları' için eşsiz bir soluklanma imkânı sunuyor. Çünkü plaj etrafında yer alan zakkum ağaçlarının gölgesinde dinlenebilir, manzarayı seyre dalabilirsiniz. Ancak uyaralım: Fazla dalıp gittiğinizde açık havadan vücudunuza akın edecek oksijenlerle çarpılmamanız elde değil! Aile Boyu Piknik Keyfi Çınar Plajı'nda yer alan piknik masaları ve gerekli alanlarla deniz havasını soluduğunuz bir piknik sefası sizi bekliyor. İşin gücün vücuda depoladığı stres ve sinir hâlini üstünüzden atabileceğiniz daha iyi bir alternatif var mı?  
Yolunuz önce Muğla'ya, ardından da Akyaka'ya ve en nihayetinde Gökova'ya düşmüşse; Çınar Plajı'nın neredeyse dibindesiniz demektir. Peki bu kadar yol gelmişken, neden Çınar Plajı'nı görmelisiniz? Bu sorunuzu cevaplayabilecek sekiz sebebimiz var!

Yolunuz önce Muğla'ya, ardından da Akyaka'ya ve en nihayetinde Gökova'ya düşmüşse; Çınar Plajı'nın neredeyse dibindesiniz demektir. Peki bu kadar yol gelmişken, neden Çınar Plajı'nı görmelisiniz? Bu sorunuzu cevaplayabilecek sekiz sebebimiz var!


Neden Olmasın?


İlk sebep, aslında en basiti: Neden olmasın? Bunca yol gelinmiş, gidilebilecek daha nice güzergâh varken neden "check-list" üzerinden bir destinasyonun yanına tik atılmasın ki? Çınar Plajı'nı görüp, burada da denize girdikten sonra yola devam etmek daha ferah olacak…


Kum Sıcağını Sevmeyenlere İdeal Adres


Denize girene kadar ayağınızı hissedemeyecek duruma geldiğiniz kumsallardan sıkıldıysanız, minik çakıl taşlarıyla dolu kumsalıyla Çınar Plajı size hitap eden bir plaj.


Hijyen ve Hizmet


Özel bir işletmeye tabi olan Çınar Plajı, bunun iki avantajını sonuna kadar hissetmenizi sağlayacak: İlki, hijyen. İkincisi ise kaliteli ve nitelikli hizmet. Sözün özü sahilde, tabir-i caizse ‘tam pansiyon' bir konaklama sizi bekliyor.


Vücuda Dinçlik Kazandırmanın Kolaylığı


Soğukluğu ile meşhur Azmak Nehri'nin karıştığı bir denize sahip olan Çınar Plajı, bu karışımın bir kazanımı olarak en az Azmak Nehri kadar ferah ve soğuk bir yapıya sahip. Bu da daha suya girer girmez vücudunuza dinçlik kazandırıyor.


Yüzme İçin İdeal


Pek çok deniz, kumsaldan ilerledikçe bile rahatça yüzmek için gerekli derinliğe sahip değil. Bu da ya sığ bir suda yüzüyor gibi yapmaya çalışmakla ya da oldukça efor sarf ettikten sonra varılan derinlikte yüzecek mecalinizin kalmamasıyla sonuçlanıyor. Çınar Plajı'nda ise deniz, yeterli bir mesafenin akabinde ciddi anlamda derinleşiyor ve yüzmek isteyenler için tam isabet sonuç veriyor. Ancak çocuklu ailelerin bu konuda dikkatli olmalarını gerektiği de eklemeden geçmemek gerek.


Zakkum


Bazıları zakkum sever. Çınar Plajı da o ‘bazıları' için eşsiz bir soluklanma imkânı sunuyor. Çünkü plaj etrafında yer alan zakkum ağaçlarının gölgesinde dinlenebilir, manzarayı seyre dalabilirsiniz. Ancak uyaralım: Fazla dalıp gittiğinizde açık havadan vücudunuza akın edecek oksijenlerle çarpılmamanız elde değil!


Aile Boyu Piknik Keyfi


Çınar Plajı'nda yer alan piknik masaları ve gerekli alanlarla deniz havasını soluduğunuz bir piknik sefası sizi bekliyor. İşin gücün vücuda depoladığı stres ve sinir hâlini üstünüzden atabileceğiniz daha iyi bir alternatif var mı?

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.