CHP Dulkadiroğlu teşkilatından 5 mahalleye ziyaret!

POLİTİKA 05.06.2021 - 18:08, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

CHP Dulkadiroğlu teşkilatından 5 mahalleye ziyaret!

CHP Dulkadiroğlu teşkilatı ilçe başkanı avukat Mehmet Çarman önderliğinde kırsal mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Çarman ve ekibi Söğütlü, Doğanlı Karahasan, Seyrantepe, Denizli ve Çınarlı mahalle muhtarlarını ziyaret ederek onların sorunlarını dinledi.   Yapmış oldukları ziyaretleri sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Çarman şu ifadelere yer verdi, “İlçe yönetimi ve kadın kollarımız ile birlikte partimizin kırsal mahallelere ilişkin bildirisi kapsamında mahalle ziyaretleri gerçekleştirerek bilgilendirmelerde bulunduk.   Geleceğimiz olan çocuklarımıza okuma kitapları ve oyuncaklar dağıttık. Yeni üye kayıtları yaparak gücümüze güç katmaya devam ediyoruz.     Söğütlü Mahallesine ziyaret gerçekleştirdik. Muhtarımız Hasan Şanlı nezdinde mahalle halkına teşekkür ederiz.   DoğanlıKarahasan Mahallesine ziyaret gerçekleştirdik. Muhtarımız İsmail Yağbasan nezdinde mahalle halkına teşekkür ederiz.   Seyrantepe Mahallesine ziyaret gerçekleştirdik. Muhtarımız Hasan Sezek nezdinde mahalle halkına teşekkür ederiz.   Denizli Mahallesine ziyaret gerçekleştirdik. Muhtarımız İbrahim Önen nezdinde mahalle halkına teşekkür ederiz.   Çınarlı Mahallesine ziyaret gerçekleştirdik. Muhtarımız Mahmut Elbudak nezdinde mahalle halkına teşekkür ederiz.”  
CHP Dulkadiroğlu teşkilatı ilçe başkanı avukat Mehmet Çarman önderliğinde kırsal mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Çarman ve ekibi Söğütlü, Doğanlı Karahasan, Seyrantepe, Denizli ve Çınarlı mahalle muhtarlarını ziyaret ederek onların sorunlarını dinledi.

 

Yapmış oldukları ziyaretleri sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Çarman şu ifadelere yer verdi, “İlçe yönetimi ve kadın kollarımız ile birlikte partimizin kırsal mahallelere ilişkin bildirisi kapsamında mahalle ziyaretleri gerçekleştirerek bilgilendirmelerde bulunduk.

 

Geleceğimiz olan çocuklarımıza okuma kitapları ve oyuncaklar dağıttık. Yeni üye kayıtları yaparak gücümüze güç katmaya devam ediyoruz.

 

 

Söğütlü Mahallesine ziyaret gerçekleştirdik. Muhtarımız Hasan Şanlı nezdinde mahalle halkına teşekkür ederiz.

 

DoğanlıKarahasan Mahallesine ziyaret gerçekleştirdik. Muhtarımız İsmail Yağbasan nezdinde mahalle halkına teşekkür ederiz.

 

Seyrantepe Mahallesine ziyaret gerçekleştirdik. Muhtarımız Hasan Sezek nezdinde mahalle halkına teşekkür ederiz.

 

Denizli Mahallesine ziyaret gerçekleştirdik. Muhtarımız İbrahim Önen nezdinde mahalle halkına teşekkür ederiz.

 

Çınarlı Mahallesine ziyaret gerçekleştirdik. Muhtarımız Mahmut Elbudak nezdinde mahalle halkına teşekkür ederiz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.