Özdemir, İstanbul’dan sonra ikinci sıradayız!

EKONOMİ 05.06.2021 - 18:04, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Özdemir, İstanbul’dan sonra ikinci sıradayız!

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili avukat Ahmet Özdemir, Kuyumcukent’te incelemelerde bulundu.

Özdemir, “Kahramanmaraş, İstanbul'dan Sonra Kuyumculuk Sektöründe Türkiye'nin İkinci Büyük Şehridir.” dedi.   Kuyumcukent’te yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan milletvekili Özdemir şu ifadelere yer verdi, “Kahramanmaraş Kuyumcular odası Başkanı Hacı Mustafa Öz’ü ziyaret ederek, yapımı tamamlanan ve kısa süre içerisinde açılışını yapacağımız, şehrimize yeni bir değer katan Kuyumcukent (ALTINŞEHİR)'de incelemelerde bulunduk.   107 bin metrekare kapalı alana sahip 400 işyeri ve 5000 kişinin istihdam edildiği bu görkemli yapıyı şehrimize kazandıran başkanımız Hacı Mustafa Öz ve yönetim kuruluna teşekkür ederiz.”  
Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili avukat Ahmet Özdemir, Kuyumcukent’te incelemelerde bulundu.

Özdemir, “Kahramanmaraş, İstanbul'dan Sonra Kuyumculuk Sektöründe Türkiye'nin İkinci Büyük Şehridir.” dedi.

 

Kuyumcukent’te yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan milletvekili Özdemir şu ifadelere yer verdi, “Kahramanmaraş Kuyumcular odası Başkanı Hacı Mustafa Öz’ü ziyaret ederek, yapımı tamamlanan ve kısa süre içerisinde açılışını yapacağımız, şehrimize yeni bir değer katan Kuyumcukent (ALTINŞEHİR)'de incelemelerde bulunduk.

 

107 bin metrekare kapalı alana sahip 400 işyeri ve 5000 kişinin istihdam edildiği bu görkemli yapıyı şehrimize kazandıran başkanımız Hacı Mustafa Öz ve yönetim kuruluna teşekkür ederiz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.