Başkan Görgel’den çok sert açıklama!

POLİTİKA 19.05.2021 - 23:18, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Başkan Görgel’den çok sert açıklama!

Ak parti Kahramanmaraş il başkanı avukat Fırat Görgel,iyi parti genel başkanı Meral Akşener’in cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Netanyahu benzetmesiyle ilgili konuştu.

Görgel,“Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı eli kanlı bir katil ile aynı cümlede telafuz etmek siyaset değil acizliktir, hadsizliktir!  Kininizde boğulun!”dedi.   İşte Başkan Görgel’in o açıklaması, “İP’inin sahipleri olan üst aklın yönlendirmesi ile kurmuş olduğu çirkin ve iftira dolu “netanyahu benzetmesi” Akşener’i siyasi ve insani ahlaksızlığın zirvesine taşımıştır.Tüm coğrafyalardaki mazlumların sesi olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı eli kanlı bir katil ile aynı cümlede telafuz etmek siyaset değil acizliktir, hadsizliktir! Kininizde boğulun!”
Ak parti Kahramanmaraş il başkanı avukat Fırat Görgel,iyi parti genel başkanı Meral Akşener’in cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Netanyahu benzetmesiyle ilgili konuştu.

Görgel,“Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı eli kanlı bir katil ile aynı cümlede telafuz etmek siyaset değil acizliktir, hadsizliktir! 
Kininizde boğulun!”dedi.

 


İşte Başkan Görgel’in o açıklaması, “İP’inin sahipleri olan üst aklın yönlendirmesi ile kurmuş olduğu çirkin ve iftira dolu “netanyahu benzetmesi” Akşener’i siyasi ve insani ahlaksızlığın zirvesine taşımıştır.Tüm coğrafyalardaki mazlumların sesi olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı eli kanlı bir katil ile aynı cümlede telafuz etmek siyaset değil acizliktir, hadsizliktir! Kininizde boğulun!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.