Vekillerden sağlık çalışanlarına moral ziyareti!

POLİTİKA 06.05.2021 - 15:46, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Vekillerden sağlık çalışanlarına moral ziyareti!

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekillerinden Ahmet Özdemir ve Cihat Sezal, Kahramanmaraş’ta sağlık çalışanlarını ziyaret ederek onların sorunlarını dinledi.

Yapmış oldukları ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan milletvekilleri şu ifadelere yer verdi.     “Etkin çabaları için teşekkür ettik”   Ak Parti Kahramanmaraş milletvekillerinden Ahmet Özdemir, “Koronavirüs salgını ile mücadelede en ön safta yer alan sağlık çalışanlarımızı Tıp Fakültesi hastanemizde ziyaret ederek, bu etkin çabaları için teşekkür ettik. Bu vesileyle yaklaşan Ramazan Bayramlarını tebrik ediyoruz.”dedi.     “Onlarla sohbet ettik”   Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Cihat Sezal ise, “ Yörükselim Devlet Hastanesi’ndeyiz. Her koşulda görevini fedakarlıkla yapan, COVID-19 Pandemisiyle en ön safta savaşan sağlık çalışanlarımızı ve farklı servislerde tedavi gören hastalarımızı ziyaret ettik. Hastalarımıza acil şifalar, büyük özveri gösteren sağlık çalışanlarımıza kolaylıklar diliyorum.”ifadelerine yer verdi.
Ak Parti Kahramanmaraş milletvekillerinden Ahmet Özdemir ve Cihat Sezal, Kahramanmaraş’ta sağlık çalışanlarını ziyaret ederek onların sorunlarını dinledi.

Yapmış oldukları ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan milletvekilleri şu ifadelere yer verdi.

 

 

“Etkin çabaları için teşekkür ettik”

 

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekillerinden Ahmet Özdemir, “Koronavirüs salgını ile mücadelede en ön safta yer alan sağlık çalışanlarımızı Tıp Fakültesi hastanemizde ziyaret ederek, bu etkin çabaları için teşekkür ettik. Bu vesileyle yaklaşan Ramazan Bayramlarını tebrik ediyoruz.”dedi.

 

 

“Onlarla sohbet ettik”

 

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Cihat Sezal ise, “ Yörükselim Devlet Hastanesi’ndeyiz. Her koşulda görevini fedakarlıkla yapan, COVID-19 Pandemisiyle en ön safta savaşan sağlık çalışanlarımızı ve farklı servislerde tedavi gören hastalarımızı ziyaret ettik. Hastalarımıza acil şifalar, büyük özveri gösteren sağlık çalışanlarımıza kolaylıklar diliyorum.”ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.