İYİ parti Onikişubat İlçe Teşkilatından İhtiyaç Sahiplerine Yardım Eli!

POLİTİKA 03.05.2021 - 13:10, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

İYİ parti Onikişubat İlçe Teşkilatından İhtiyaç Sahiplerine Yardım Eli!

İYİ Parti Onikişubat İlçe Teşkilatı ilçe başkanı avukat Doğan Murat Kılıç önderliğinde ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzattı.

Parti olarak yapmış oldukları çalışmayı sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Kılıç, “Onikişubat İlçe Teşkilatımızın öncülüğünde İl başkanlığımızın desteği bir kısmını mahalle temsilcilerimiz aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine yine bir kısmını bizzat tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi ailelere bizzat elden ulaştırdık. Yardımlarımızı hem Dulkadiroğlu ilçemizde hem de Onikişubat ilçemizde gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık.”dedi.   “İnsanlarımız çok zor durumda”   İşte ilçe Başkanı Doğan Murat Kılıç’ın o açıklaması, “Paket dağıtımında gördüğüm bazı manzaralar neticesinde anladım ki maalesef ülkemizde o kadar ihtiyaç sahibi aileler, hiç bir geliri olmayan aileler var ki halimize ne kadar şükretsek azdır. Fakat gördüğüm bir şey daha var ki erzak bıraktığımız ailelerin 80 ini son 1,5 yıldır tamamen işşiz, kalan 20 de asgari ücretli olup asgari ücretle maalesef geçinemeyen kesimi kapsıyor. Yüzde 80’lik kısmın içinde gündelik yevmiye ile hizmet sektöründe çalışan, kantinlerde çalışan, lokanta sektöründe çalışan kesimden vatandaşlarımız var ve o kadar zor durumlar ki, durumun vahametini anlamak için bazı evlerin videolarınıza çektim sizlerle paylaşacağım.   Paket hazırlamamıza maddi ve manevi anlamda katkı sağlayan yine dağıtımda bizleri yalnız bırakmayan İl Başkan Yardımcımız Sayın İrfan Mert Yıkan İlçe sekreterimiz sayın Fatih Kalaycı İlçe teşkilat başkanımız sayın İbrahim Çınar İl gençlik kolları başkanımız sayın Mehmet Ceren Onikişubat gençlik kolları başkanımız sayın Akif Emre Gökçe Gençlik kolları Üyemiz sayın Aygül Kaya şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ederim. Erzakların ailelere ulaşmasına maddi anlamda katkı sağlayan herkesten Allah razı olsun, sizlerin sayesinde bizlerde şu Aziz mübarek gün Sevap kazanmış olup Rabbimin rahmetine Nail olacak işler yapmanın mutluluğunu yaşadık.”
İYİ Parti Onikişubat İlçe Teşkilatı ilçe başkanı avukat Doğan Murat Kılıç önderliğinde ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzattı.

Parti olarak yapmış oldukları çalışmayı sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Kılıç, “Onikişubat İlçe Teşkilatımızın öncülüğünde İl başkanlığımızın desteği bir kısmını mahalle temsilcilerimiz aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine yine bir kısmını bizzat tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi ailelere bizzat elden ulaştırdık. Yardımlarımızı hem Dulkadiroğlu ilçemizde hem de Onikişubat ilçemizde gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık.”dedi.

 

“İnsanlarımız çok zor durumda”

 

İşte ilçe Başkanı Doğan Murat Kılıç’ın o açıklaması, “Paket dağıtımında gördüğüm bazı manzaralar neticesinde anladım ki maalesef ülkemizde o kadar ihtiyaç sahibi aileler, hiç bir geliri olmayan aileler var ki halimize ne kadar şükretsek azdır. Fakat gördüğüm bir şey daha var ki erzak bıraktığımız ailelerin 80 ini son 1,5 yıldır tamamen işşiz, kalan 20 de asgari ücretli olup asgari ücretle maalesef geçinemeyen kesimi kapsıyor. Yüzde 80’lik kısmın içinde gündelik yevmiye ile hizmet sektöründe çalışan, kantinlerde çalışan, lokanta sektöründe çalışan kesimden vatandaşlarımız var ve o kadar zor durumlar ki, durumun vahametini anlamak için bazı evlerin videolarınıza çektim sizlerle paylaşacağım.

 

Paket hazırlamamıza maddi ve manevi anlamda katkı sağlayan yine dağıtımda bizleri yalnız bırakmayan İl Başkan Yardımcımız Sayın İrfan Mert Yıkan İlçe sekreterimiz sayın Fatih Kalaycı İlçe teşkilat başkanımız sayın İbrahim Çınar İl gençlik kolları başkanımız sayın Mehmet Ceren Onikişubat gençlik kolları başkanımız sayın Akif Emre Gökçe Gençlik kolları Üyemiz sayın Aygül Kaya şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ederim. Erzakların ailelere ulaşmasına maddi anlamda katkı sağlayan herkesten Allah razı olsun, sizlerin sayesinde bizlerde şu Aziz mübarek gün Sevap kazanmış olup Rabbimin rahmetine Nail olacak işler yapmanın mutluluğunu yaşadık.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.