Kılıç, Zor günleri birlikte aşacağız!

POLİTİKA 01.05.2021 - 12:42, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Kılıç, Zor günleri birlikte aşacağız!

İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı avukat Doğan Murat Kılıç, Onikişubat bölgesinde görev yapan Emniyet Mensubu polislere, Hastanedeki sağlık çalışanlarına iftar vakti Kebap ikramında bulundu.

Yapmış olduğu çalışmayı sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Kılıç,"İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanlığı olarak İlçe sekreterimiz Fatih Kalaycı Gençlik kolları başkanımız Akif Emre Gökçe ve Güzel kızım Zeynep Defne Kılıç ile birlikte sokağa çıkma yasağı sebebiyle Onikişubat bölgemizdeki görev yapan Emniyet Mensubu polislerimiz ,Hastanedeki sağlık çalışanlarımız ve hastanedeki vatandaşlarımıza oruçlarını açmaları için iftar vakti Kebap ikramında bulunduk."dedi.   “Esnaflarımıza yeteri kadar destek verilmiyor”   Covid 19 pandemi sürecinde esnaflara yeteri kadar destek verilmediğine dikkat çeken  Doğan Murat Kılıç şunları söyledi,”Ülkemizin ve tüm dünyanın başındaki bu covid-19 virüsünü insallah hep birlikte atlatacağız. Değerli İlçe halkımdan isteğim tam kapanma adı altında alınan bu kararları her ne kadar Hükümetimiz vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza yönelik gerekli yardımı yapmamış olsa da biz Türk Milleti olarak çok büyük zorlukların üstesinden gelip bu günlere gelmiş bulunmaktayız. Sabrederek ve yasaklara mümkün mertebe uyarak bu hastalığı hep birlikte atlatacağımıza inancım tam.Bu Ramazan ayında Rabbimden temennim bu virüsten bir an önce kurtulmamız yönünde.Bu dua ve temenni ile bir kez daha Kahramanmaraşlı hemşerilerimizin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum.”
İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı avukat Doğan Murat Kılıç, Onikişubat bölgesinde görev yapan Emniyet Mensubu polislere, Hastanedeki sağlık çalışanlarına iftar vakti Kebap ikramında bulundu.

Yapmış olduğu çalışmayı sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Kılıç,"İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanlığı olarak İlçe sekreterimiz Fatih Kalaycı Gençlik kolları başkanımız Akif Emre Gökçe ve Güzel kızım Zeynep Defne Kılıç ile birlikte sokağa çıkma yasağı sebebiyle Onikişubat bölgemizdeki görev yapan Emniyet Mensubu polislerimiz ,Hastanedeki sağlık çalışanlarımız ve hastanedeki vatandaşlarımıza oruçlarını açmaları için iftar vakti Kebap ikramında bulunduk."dedi.

 

“Esnaflarımıza yeteri kadar destek verilmiyor”

 

Covid 19 pandemi sürecinde esnaflara yeteri kadar destek verilmediğine dikkat çeken  Doğan Murat Kılıç şunları söyledi,”Ülkemizin ve tüm dünyanın başındaki bu covid-19 virüsünü insallah hep birlikte atlatacağız. Değerli İlçe halkımdan isteğim tam kapanma adı altında alınan bu kararları her ne kadar Hükümetimiz vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza yönelik gerekli yardımı yapmamış olsa da biz Türk Milleti olarak çok büyük zorlukların üstesinden gelip bu günlere gelmiş bulunmaktayız. Sabrederek ve yasaklara mümkün mertebe uyarak bu hastalığı hep birlikte atlatacağımıza inancım tam.Bu Ramazan ayında Rabbimden temennim bu virüsten bir an önce kurtulmamız yönünde.Bu dua ve temenni ile bir kez daha Kahramanmaraşlı hemşerilerimizin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.