Melisa Aslı Pamuk Kimdir?

DİZİ - FİLM 30.04.2021 - 20:06, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Melisa Aslı Pamuk Kimdir?

Aslı Melisa Uzun, 28 Temmuz 1995 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Türk dizi, sinema oyuncusu ve model.

Eğitim hayatı: Ankara’da Alman Lisesi’nden mezun olduktan sonra Köln Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni burslu kazandı. Sonrasında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Çağdaş Dans Bölümü’nü kazandı.   Kariyeri: 2015 yılında ‘Miss Turkey Universe’ seçildi ve oyunculuk teklifleri almaya başladı. “Almanya’da okuyordum. Yarışmadan haberim yoktu. 2 dansçı arkadaşım başvurunca benim adıma da başvurdular. Arkadaş gazıyla girdim. Tescilli güzel olduktan sonra da Almanya’da hayatım kaldığı yerden devam etti. Ben kendimle çok dalga geçen biriyim. Etrafımdakiler de bu tescili pek önemsemedi. Aslında yarışmaya katılmak başlı başına özgüven istiyor. Yarışmadan sonra hiç modellik yapmadım. Moda endüstrisinin modellik standartlarına göre ben zaten şişmanım ve bu durumdan da şikayetçi değilim. Bence herkes aynı, bizlere empoze edilen o standart vücut tipinde olmak zorunda değil. Kendimi de böyle bir zorunluluk içine sokmuyorum. Dans ettiğim ve oyunculuk yaptığım için bana göre sağlıklı ve kaslı vücut yapısı daha önemli. Fakat fotoğraf çekimleri çok eğlenceli geliyor bana.”   Oyunculuğa ilk adım: Televizyon macerasına, ‘Arkadaşlar İyidir’ dizisinde canlandırdığı Seda Yılmaz’ karakteriyle başladı.   Hangi proje ile parladı? ‘Erkenci Kuş’ dizisinde canlandırdığı ‘Gamze’ karakteri ile dikkatleri üzerine çekti.   TELEVİZYON DİZİLERİ 2020/2021 – Akrep /Duru 2020/ 2021-  Verbotene Liebe /Bobbi Atakan (Alman Dizisi Bölüm 5-7) 2018 – Erkenci Kuş / Gamze 2016 – Arkadaşlar İyidir / Seda Yılmaz SİNEMA FİLMLERİ 2020- Zen Mother  (Kısa Film) ÖDÜLLERİ   2015-Miss Turkey Universe
Aslı Melisa Uzun, 28 Temmuz 1995 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Türk dizi, sinema oyuncusu ve model.

Eğitim hayatı: Ankara’da Alman Lisesi’nden mezun olduktan sonra Köln Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni burslu kazandı. Sonrasında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Çağdaş Dans Bölümü’nü kazandı.

 

Kariyeri: 2015 yılında ‘Miss Turkey Universe’ seçildi ve oyunculuk teklifleri almaya başladı. “Almanya’da okuyordum. Yarışmadan haberim yoktu. 2 dansçı arkadaşım başvurunca benim adıma da başvurdular. Arkadaş gazıyla girdim. Tescilli güzel olduktan sonra da Almanya’da hayatım kaldığı yerden devam etti. Ben kendimle çok dalga geçen biriyim. Etrafımdakiler de bu tescili pek önemsemedi. Aslında yarışmaya katılmak başlı başına özgüven istiyor. Yarışmadan sonra hiç modellik yapmadım. Moda endüstrisinin modellik standartlarına göre ben zaten şişmanım ve bu durumdan da şikayetçi değilim. Bence herkes aynı, bizlere empoze edilen o standart vücut tipinde olmak zorunda değil. Kendimi de böyle bir zorunluluk içine sokmuyorum. Dans ettiğim ve oyunculuk yaptığım için bana göre sağlıklı ve kaslı vücut yapısı daha önemli. Fakat fotoğraf çekimleri çok eğlenceli geliyor bana.”

 

Oyunculuğa ilk adım: Televizyon macerasına, ‘Arkadaşlar İyidir’ dizisinde canlandırdığı Seda Yılmaz’ karakteriyle başladı.

 

Hangi proje ile parladı? ‘Erkenci Kuş’ dizisinde canlandırdığı ‘Gamze’ karakteri ile dikkatleri üzerine çekti.

 

TELEVİZYON DİZİLERİ


2020/2021 – Akrep /Duru
2020/ 2021-  Verbotene Liebe /Bobbi Atakan (Alman Dizisi Bölüm 5-7)
2018 – Erkenci Kuş / Gamze
2016 – Arkadaşlar İyidir / Seda Yılmaz
SİNEMA FİLMLERİ
2020- Zen Mother  (Kısa Film)
ÖDÜLLERİ  
2015-Miss Turkey Universe

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.