Ünal, Siyaseti millet için yapıyoruz!

POLİTİKA 23.04.2021 - 16:34, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Ünal, Siyaseti millet için yapıyoruz!

AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Türkoğlu İlçesinde partililerle bir araya geldi.

Ünal, “ Bir insan kendine dert edinmişse, bir insan ne olacağım derdine düşmüşse, bir insan başının derdine düşmüşse, o kişiye bu musibet olarak yeter. Çünkü Müslüman tevekkül sahibidir, Müslüman ehli karardır, Müslüman gereğini yapar tedbir alır, tevekkülünü yerine getirir, sonucu da Allah’a bırakır. Bizler bu siyaseti nefsimiz için değil, bu siyaseti kendimiz için değil, bu siyaseti, bu aziz millet için yapıyoruz.”dedi.   "Sürekli yalan üretiyorlar"   Muhalefetin sürekli yalan ürettiğini iddia eden Mahir Ünal, şunları söyledi, “Recep Tayyip Erdoğan’dan öğrendiğimiz budur. O yüzden uyum içerisindeyiz, o yüzden kardeşçe yaşıyoruz. Biz her gün kalkıp, yalanlar uyduranlarla mücadele ediyoruz. Her gün sabah kalkıp, yeni iftiralar uyduranlarla mücadele ediyoruz. Her gün yeni büyük bir yalan atıp o yalanı yüzlerce kez tekrar ederek gerçekleşeceğini zannedenlerle uğraşıyoruz. Onlar yalanlarını tekrar etsinler, bizler de hakikati tekrar edelim. Onlar yalanlarına sahip çıksınlar, biz hakikate sahip çıkalım. Çünkü hakikat asla mağlup edilemez. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Her gün bir yalan atıyorlar, bir bakıyorsunuz, ‘Maske nerede, maske nerede’ demeye başlıyorlar. Maskesini takıyorsun, ‘Aşı nerede, aşı nerede’ diyorlar.     Aşını vuruyorsun, bu sefer ‘128 milyar dolar nerede’ diyorsun ki ekonomi bilgisi olan birisi Merkez Bankası’ndan paranın kaybolmayacağını bilir. Nitekim Milletvekilleri çıktı dedi ki ‘Merkez Bankası’ndan paranın kaybolmaz’ bunların bizimle ilgili bütün hakikatlere kapalı olduklarını beliyoruz. Bunlar bütün hakikatlere kapalılar. Çünkü bunların hakikati öğrenmek gibi dertleri yok. Ağızımızla kuş tutalım ‘kuşu ısırdı’ diyorlar. Suyun üzerinde yürüyelim, ‘yüzme bilmiyor’ diyorlar.”
AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Türkoğlu İlçesinde partililerle bir araya geldi.

Ünal, “ Bir insan kendine dert edinmişse, bir insan ne olacağım derdine düşmüşse, bir insan başının derdine düşmüşse, o kişiye bu musibet olarak yeter. Çünkü Müslüman tevekkül sahibidir, Müslüman ehli karardır, Müslüman gereğini yapar tedbir alır, tevekkülünü yerine getirir, sonucu da Allah’a bırakır. Bizler bu siyaseti nefsimiz için değil, bu siyaseti kendimiz için değil, bu siyaseti, bu aziz millet için yapıyoruz.”dedi.

 

"Sürekli yalan üretiyorlar"

 

Muhalefetin sürekli yalan ürettiğini iddia eden Mahir Ünal, şunları söyledi, “Recep Tayyip Erdoğan’dan öğrendiğimiz budur. O yüzden uyum içerisindeyiz, o yüzden kardeşçe yaşıyoruz. Biz her gün kalkıp, yalanlar uyduranlarla mücadele ediyoruz. Her gün sabah kalkıp, yeni iftiralar uyduranlarla mücadele ediyoruz. Her gün yeni büyük bir yalan atıp o yalanı yüzlerce kez tekrar ederek gerçekleşeceğini zannedenlerle uğraşıyoruz. Onlar yalanlarını tekrar etsinler, bizler de hakikati tekrar edelim. Onlar yalanlarına sahip çıksınlar, biz hakikate sahip çıkalım. Çünkü hakikat asla mağlup edilemez. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Her gün bir yalan atıyorlar, bir bakıyorsunuz, ‘Maske nerede, maske nerede’ demeye başlıyorlar. Maskesini takıyorsun, ‘Aşı nerede, aşı nerede’ diyorlar.

 

 

Aşını vuruyorsun, bu sefer ‘128 milyar dolar nerede’ diyorsun ki ekonomi bilgisi olan birisi Merkez Bankası’ndan paranın kaybolmayacağını bilir. Nitekim Milletvekilleri çıktı dedi ki ‘Merkez Bankası’ndan paranın kaybolmaz’ bunların bizimle ilgili bütün hakikatlere kapalı olduklarını beliyoruz. Bunlar bütün hakikatlere kapalılar. Çünkü bunların hakikati öğrenmek gibi dertleri yok. Ağızımızla kuş tutalım ‘kuşu ısırdı’ diyorlar. Suyun üzerinde yürüyelim, ‘yüzme bilmiyor’ diyorlar.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.