Kahramanmaraşspor’un kötü gidişi sürüyor!

SPOR 12.04.2021 - 11:23, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Kahramanmaraşspor’un kötü gidişi sürüyor!

2. Lig Beyaz Grupta 33.Haftanın maçında Kahramanmaraşspor, İnegölspor'u konuk etti.

Oynadığı son 6 maçta puan alamayan Kahramanmaraşspor'da seri mağlubiyetler devam ediyor.   2. Lig Beyaz Grupta 33.Haftanın maçında 11 Nisan pazar günü saat 15:00'de başlayan maçta   Kahramanmaraşspor,  İnegölspor'u konuk etti.    Maça hızlı başlayan taraf temsilcimiz Kahramanmaraşspor olsada,  22. dakikada Kahramanmaraşspor'un eski oyuncusu Metin Yüksel, ceza sahasındaki karambolde önünde bulduğu topu kaleye gönderdi ve  İnegölspor'u 1-0 öne geçirdi.. Golden sonra oyunu rakip sahaya çıkan Kahramanmaraşspor, bir çok gol pozisyonlarında yararlanamadı. Karşılaşmada ilk yarı  İnegölspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.   Bu mağlubiyetle Kahramanmaraşspor, 2. Lig Beyaz Grupta 31 puanla 12.sıraya geriledi. Puanını 28 yapan  İnegölspor, 13.sırada yükseldi.
2. Lig Beyaz Grupta 33.Haftanın maçında Kahramanmaraşspor, İnegölspor'u konuk etti.

Oynadığı son 6 maçta puan alamayan Kahramanmaraşspor'da seri mağlubiyetler devam ediyor.

 

2. Lig Beyaz Grupta 33.Haftanın maçında 11 Nisan pazar günü saat 15:00'de başlayan maçta   Kahramanmaraşspor,  İnegölspor'u konuk etti. 


 
Maça hızlı başlayan taraf temsilcimiz Kahramanmaraşspor olsada,  22. dakikada Kahramanmaraşspor'un eski oyuncusu Metin Yüksel, ceza sahasındaki karambolde önünde bulduğu topu kaleye gönderdi ve  İnegölspor'u 1-0 öne geçirdi.. Golden sonra oyunu rakip sahaya çıkan Kahramanmaraşspor, bir çok gol pozisyonlarında yararlanamadı. Karşılaşmada ilk yarı  İnegölspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

 

Bu mağlubiyetle Kahramanmaraşspor, 2. Lig Beyaz Grupta 31 puanla 12.sıraya geriledi. Puanını 28 yapan  İnegölspor, 13.sırada yükseldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.