Trafik ve Araba Olmayan Şehirler!

YAŞAM 11.04.2021 - 15:34, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Trafik ve Araba Olmayan Şehirler!

Trafik ve Araba Olmayan Şehirler...

Manarola, İtalya   İtalya'nın Manarolası'na bir gün yolunuz düşerse arabaları değil sandalları görmeniz mümkün. Bir sahil kasabası olan, en küçük sahile sahip bu yer ömrünüze ömür katacak güzellikte.   Sark, İngiltere   Ulaşımın at veya bisikletle sağlandığı adada yürüyüş yapmaya bayılacaksınız. İngiltere'nin Sark şehri, bisiklet severlerin mutlaka gitmesi gereken bir yer. Adada bisiklet turu yapmak size çok iyi gelecek.   Fes el-Bali, Fas   Sokaklarında gezerken kendinizi bir labirentteymiş gibi hissedeceksiniz. Burada keşfedilecek, gezilecek o kadar çok yer var ki bunun için bol bol yürüyüş yapmanız gerekecek. Fas şehri tamamen trafiğe kapalı çünkü.   Mackinac Adası, ABD   Mackinac Adası, adeta gizli, saklı, korunan bir parka sahip. Adanın 80’i bu parktan oluşmaktadır. Tarihi bir yapısı olan ada herkesin görmek isteyeceği güzellikte.   Giethoorn, Hollanda   Hollanda'nın Giethoorn şehrini yürüyerek gezebilir ya da botlarla adayı keşfe çıkabilirsiniz. Ada bir resim sergisinden fırlamış gibi görünse de burada ki her şey gerçek güzellikte.   Tangier Adası, ABD   Yengeçlerin yuvası olarak adlandırılan ABD adası, Tangier, dünya üzerindeki tüm yengeçlerin geldiği nokta olarak biliniyor. Yengeçlerin evlerini ziyaret etmek doğa severlerin keşfetmek isteyecekleri büyük bir serüven olabilir.   Fire Adası, ABD   Bir New York adası olan, kısmet sahiliyle meşhur adadır. Retro mağazalarıyla ve restoranlarıyla da oldukça ünlüdür.
Trafik ve Araba Olmayan Şehirler...

Manarola, İtalya

 

İtalya'nın Manarolası'na bir gün yolunuz düşerse arabaları değil sandalları görmeniz mümkün. Bir sahil kasabası olan, en küçük sahile sahip bu yer ömrünüze ömür katacak güzellikte.

 

Sark, İngiltere

 

Ulaşımın at veya bisikletle sağlandığı adada yürüyüş yapmaya bayılacaksınız. İngiltere'nin Sark şehri, bisiklet severlerin mutlaka gitmesi gereken bir yer. Adada bisiklet turu yapmak size çok iyi gelecek.

 

Fes el-Bali, Fas

 

Sokaklarında gezerken kendinizi bir labirentteymiş gibi hissedeceksiniz. Burada keşfedilecek, gezilecek o kadar çok yer var ki bunun için bol bol yürüyüş yapmanız gerekecek. Fas şehri tamamen trafiğe kapalı çünkü.

 

Mackinac Adası, ABD

 

Mackinac Adası, adeta gizli, saklı, korunan bir parka sahip. Adanın 80’i bu parktan oluşmaktadır. Tarihi bir yapısı olan ada herkesin görmek isteyeceği güzellikte.

 

Giethoorn, Hollanda

 

Hollanda'nın Giethoorn şehrini yürüyerek gezebilir ya da botlarla adayı keşfe çıkabilirsiniz. Ada bir resim sergisinden fırlamış gibi görünse de burada ki her şey gerçek güzellikte.

 

Tangier Adası, ABD

 

Yengeçlerin yuvası olarak adlandırılan ABD adası, Tangier, dünya üzerindeki tüm yengeçlerin geldiği nokta olarak biliniyor. Yengeçlerin evlerini ziyaret etmek doğa severlerin keşfetmek isteyecekleri büyük bir serüven olabilir.

 

Fire Adası, ABD

 

Bir New York adası olan, kısmet sahiliyle meşhur adadır. Retro mağazalarıyla ve restoranlarıyla da oldukça ünlüdür.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.