Alman Başkonsolusu’ndan EXPO 2023 Ziyareti!

POLİTİKA 31.03.2021 - 21:34, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Alman Başkonsolusu’ndan EXPO 2023 Ziyareti!

Onikişubat Belediyesi şehre çağ atlatacak, adımızı dünyaya duyuracak EXPO 2023 Kahramanmaraş’ın hazırlık çalışmalarına hızla devam ediyor.

Dün İtalya temsilcisi ile imzaladığı ülke katılım anlaşmasının ardından bugün Almanya Ankara Başkonsolosu Martin Vetter’i makamında ağırlayan belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, EXPO 2023 Rekreasyon alanında incelemelerde bulundu. Almanya Ankara Başkonsolosu Martin Vetter ziyaretler öncesi şu şekilde konuştu. “Sayın Başkanının davetiyle buraya geldim, onu daha önceden tanıyordum EXPO 2023 konusunda ilerlemeleri gördüm, çok memnun oldum. Birlikte neler yapabileceğimiz ne tür destek verebileceğimiz konularını görüştük. Şimdi alana gidip alandaki ilerlemeleri de yerinde inceleyeceğiz ve bu konudaki gelişmeleri ülkeme bildireceğim. Başarılı bir EXPO diliyorum.” Mr. Vetter, Başkan Mahçiçek’i ziyaretin ardından KMTSO Başkanı Şahin Balcıoğlu ile bir araya geldi.  
Onikişubat Belediyesi şehre çağ atlatacak, adımızı dünyaya duyuracak EXPO 2023 Kahramanmaraş’ın hazırlık çalışmalarına hızla devam ediyor.

Dün İtalya temsilcisi ile imzaladığı ülke katılım anlaşmasının ardından bugün Almanya Ankara Başkonsolosu Martin Vetter’i makamında ağırlayan belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, EXPO 2023 Rekreasyon alanında incelemelerde bulundu.


Almanya Ankara Başkonsolosu Martin Vetter ziyaretler öncesi şu şekilde konuştu.


“Sayın Başkanının davetiyle buraya geldim, onu daha önceden tanıyordum EXPO 2023 konusunda ilerlemeleri gördüm, çok memnun oldum. Birlikte neler yapabileceğimiz ne tür destek verebileceğimiz konularını görüştük. Şimdi alana gidip alandaki ilerlemeleri de yerinde inceleyeceğiz ve bu konudaki gelişmeleri ülkeme bildireceğim. Başarılı bir EXPO diliyorum.”


Mr. Vetter, Başkan Mahçiçek’i ziyaretin ardından KMTSO Başkanı Şahin Balcıoğlu ile bir araya geldi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.