Türkiye Muharip Gaziler Derneğinde kongre heyecanı!

25.03.2021 - 22:50, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Türkiye Muharip Gaziler Derneğinde kongre heyecanı!

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kahramanmaraş Şubesi’nin 4. olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kahramanmaraş Şubesinde yapılan olağan kongrede mevcut Başkan Tayfun Özbek güven tazeledi.   Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan 4. olağan genel kurulda, tüm şehitler için Mevlid-i Şerif okunarak dualar edildi.Sonra gündem maddeleri tek tek okunarak ibraz edildi.   Ardından ise tek listeyle seçimlere gidildi.   Başkan Tayfun Özbek şöyle konuştu; Derneğimizi kurduğumuz 2013 yılından bu yana derneğimizi ve muharip gazilerimizi tanıtmak amaçlı valiliğimiz, kaymakamlarımız büyükşehir belediyemiz ilçe belediyelerimiz bütün resmi daireler ile sivil toplum kuruluşlarıyla uyum içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Özbek; “Beraberliğimizi geliştirmek aile bağlarını güçlendirmek, dertlerimize ortak olmak bizlerin en büyük arzu ve isteğimizdir. Yaptığımız 4. olağan genel kurul toplantısının derneğimiz ve üyelerine hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kahramanmaraş Şubesi’nin 4. olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kahramanmaraş Şubesinde yapılan olağan kongrede mevcut Başkan Tayfun Özbek güven tazeledi.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan 4. olağan genel kurulda, tüm şehitler için Mevlid-i Şerif okunarak dualar edildi.Sonra gündem maddeleri tek tek okunarak ibraz edildi.

 

Ardından ise tek listeyle seçimlere gidildi.

 

Başkan Tayfun Özbek şöyle konuştu; Derneğimizi kurduğumuz 2013 yılından bu yana derneğimizi ve muharip gazilerimizi tanıtmak amaçlı valiliğimiz, kaymakamlarımız büyükşehir belediyemiz ilçe belediyelerimiz bütün resmi daireler ile sivil toplum kuruluşlarıyla uyum içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz.


Özbek; “Beraberliğimizi geliştirmek aile bağlarını güçlendirmek, dertlerimize ortak olmak bizlerin en büyük arzu ve isteğimizdir. Yaptığımız 4. olağan genel kurul toplantısının derneğimiz ve üyelerine hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.