Kırsal Mahalle Yolları Yenileniyor!

23.03.2021 - 18:53, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Kırsal Mahalle Yolları Yenileniyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Baydemirli ve Çatmayayla mahallelerine ulaşım sağlayan 5,5 kilometrelik yolu yeniliyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi,kırsal mahallelerde başlattığı yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler tarafından Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Baydemirli ve Çatmayayla (Ümmetler Obası) mahalle yolu iyileştiriliyor.   Yağışlar nedeniyle deforme olan ve ulaşımın zorlaştığı toplamda 5,5 kilometre uzunluğundaki yolda yenileme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Mahalleleri birbirine bağlayan hattın deforme olmuş kısımları, tesviye ve silindir uygulamalarıyla düzenleniyor. Yapılan açıklamada, arterdeki uygulamaların büyük ölçüde tamamlandığı bildirildi.   
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Baydemirli ve Çatmayayla mahallelerine ulaşım sağlayan 5,5 kilometrelik yolu yeniliyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi,kırsal mahallelerde başlattığı yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler tarafından Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Baydemirli ve Çatmayayla (Ümmetler Obası) mahalle yolu iyileştiriliyor.

 

Yağışlar nedeniyle deforme olan ve ulaşımın zorlaştığı toplamda 5,5 kilometre uzunluğundaki yolda yenileme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Mahalleleri birbirine bağlayan hattın deforme olmuş kısımları, tesviye ve silindir uygulamalarıyla düzenleniyor. Yapılan açıklamada, arterdeki uygulamaların büyük ölçüde tamamlandığı bildirildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.