KSÜ’de Nevruz Kutlandı!

22.03.2021 - 21:12, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

KSÜ’de Nevruz Kutlandı!

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ), baharın müjdecisi, bolluk ve bereketin habercisi Nevruz Bayramı münasebetiyle kutlama etkinliği düzenledi.

KSÜ Kongre Merkezi Büyük Salonda gerçekleştirilen etkinlik programına Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Çoşkun, Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özgül, Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Numan Öksüz, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, il protokolü ve KSÜ personeli katıldı. Nevruz Bayramı kutlama programının açılış konuşmasını yapan Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Çoşkun, baharın müjdecisi, bolluk ve bereketin habercisi, Nevruz Bayramı’nı kutlamanın sevinci içerisinde olduklarını ifade etti. “Balkanlardan Orta Asya’ya kadar çok büyük bir coğrafyada baharın müjdecisi olarak kutlanan Nevruz Bayramı, binlerce yıldır bir arada yaşayan farklı kültürler arasındaki sevginin ve dostluğun sembolüdür.” diyen Vali Coşkun, “Aynı coğrafyada dil, din ve ırk ayrımı gözetmeksizin yaşayan kadim bir milletin evlatları olan bizler, tabiatın uyanışını,  gönüllerin ve zihinlerin de uyanışına vesile olarak görmeli, medeniyetimizin farklı renk ve dokularını sevgi ve hoşgörü ortamında yakınlaştırarak, birliğimizi güçlendiren Nevruz geleneğini gelecek kuşaklara aktarmalıyız. Tıpkı geçmişi birlikte oluşturduğumuz gibi, geleceğimizin de birlikte inşa edilmesini sağlamalıyız.” şeklinde konuştu.  
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ), baharın müjdecisi, bolluk ve bereketin habercisi Nevruz Bayramı münasebetiyle kutlama etkinliği düzenledi.


KSÜ Kongre Merkezi Büyük Salonda gerçekleştirilen etkinlik programına Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Çoşkun, Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özgül, Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Numan Öksüz, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, il protokolü ve KSÜ personeli katıldı.


Nevruz Bayramı kutlama programının açılış konuşmasını yapan Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Çoşkun, baharın müjdecisi, bolluk ve bereketin habercisi, Nevruz Bayramı’nı kutlamanın sevinci içerisinde olduklarını ifade etti.


“Balkanlardan Orta Asya’ya kadar çok büyük bir coğrafyada baharın müjdecisi olarak kutlanan Nevruz Bayramı, binlerce yıldır bir arada yaşayan farklı kültürler arasındaki sevginin ve dostluğun sembolüdür.” diyen Vali Coşkun, “Aynı coğrafyada dil, din ve ırk ayrımı gözetmeksizin yaşayan kadim bir milletin evlatları olan bizler, tabiatın uyanışını,  gönüllerin ve zihinlerin de uyanışına vesile olarak görmeli, medeniyetimizin farklı renk ve dokularını sevgi ve hoşgörü ortamında yakınlaştırarak, birliğimizi güçlendiren Nevruz geleneğini gelecek kuşaklara aktarmalıyız. Tıpkı geçmişi birlikte oluşturduğumuz gibi, geleceğimizin de birlikte inşa edilmesini sağlamalıyız.” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.