Edelerin Çorum FK maç hazırlıkları devam ediyor!

SPOR 22.03.2021 - 00:02, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Edelerin Çorum FK maç hazırlıkları devam ediyor!

Kahramanmaraşspor Çorum FK ile oynayacağı maç hazırlıkları devam ediyor.

Kahramanmaraşspor 30. Hafta karşılaşmasında  Çorum FK  ile  24 Mart Çarşamba günü saat 14:00'de Çorum Şehir Stadyumunda karşı karşıya gelecek. 18 Mart perşembe günü kendi sahasında Manisa FK ile karşılaşan Kahramanmaraşspor, 2.Lig Beyaz Grupta  Ligin 30. haftasında deplasmanda Çorum FK ile oynayacağı maç  hazırlıklarına devam ediyor.  
Kahramanmaraşspor Çorum FK ile oynayacağı maç hazırlıkları devam ediyor.

Kahramanmaraşspor 30. Hafta karşılaşmasında  Çorum FK  ile  24 Mart Çarşamba günü saat 14:00'de Çorum Şehir Stadyumunda karşı karşıya gelecek.


18 Mart perşembe günü kendi sahasında Manisa FK ile karşılaşan Kahramanmaraşspor, 2.Lig Beyaz Grupta  Ligin 30. haftasında deplasmanda Çorum FK ile oynayacağı maç  hazırlıklarına devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.