Çabukel, İktidara Yürüyoruz!

POLİTİKA 16.03.2021 - 23:56, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Çabukel, İktidara Yürüyoruz!

İyi Parti Kahramanmaraş Teşkilatı il ve ilçe Başkanlık Teşkilatlarıyla beraber İyi Parti Ankara Genel merkezine ziyarette bulundu.

İyi Parti Kahramanmaraş Teşkilatı il ve ilçe Başkanlık Teşkilatlarıyla beraber İyi Parti Ankara Genel merkezine ziyarette bulundu.   Genel merkez ziyareti sonrasında açıklamalarda bulunan İyi Parti İl Başkanı Ahmet Çabukel şunları söyledi, “İyi Parti Kahramanmaraş Teşkilatlarımızla ilçe başkanlarımızla beraber Türkiye’nin İyilik harekatının merkezi genel merkezimize ziyarette bulunduk.   Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, Teşkilat Başkanımız Sayın Koray Aydın, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Yavuz Ağıralioğlu, Genel Sekreterimiz Uğur Poyraz, İYİ Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı M. Tolga Akalın ve Siyasi İşler Başkanı Cihan Paçacı’yı ziyaret ettik.  Verimli bir ziyaret gerçekleştirdik Kahramanmaraş’ımızın sorunlarını vatandaşlarımızın sıkıntılarını genel merkezimize ilettik.   Genel merkezimiz ile koordineli şekilde çalışıyoruz, sahadan vatandaşlarımızdan aldığımız sorunları ve talepleri genel merkezimize ilettik. Bugün Kahramanmaraş’ta da Türkiye’de de İYİ Partimize vatandaşlarımızın teveccühü her geçen gün artıyor. İnşallah milletimizin desteğiyle ülkemize iktidar olduğumuzda vatandaşlarımıza refah seviyesi yüksek İYİ bir dönem yaşatacağız. Hem genelde hem yerelde iyi politikalarımızla ben değil biz diyen bir anlayışla bunu başaracağız.”  
İyi Parti Kahramanmaraş Teşkilatı il ve ilçe Başkanlık Teşkilatlarıyla beraber İyi Parti Ankara Genel merkezine ziyarette bulundu.

İyi Parti Kahramanmaraş Teşkilatı il ve ilçe Başkanlık Teşkilatlarıyla beraber İyi Parti Ankara Genel merkezine ziyarette bulundu.  
Genel merkez ziyareti sonrasında açıklamalarda bulunan İyi Parti İl Başkanı Ahmet Çabukel şunları söyledi, “İyi Parti Kahramanmaraş Teşkilatlarımızla ilçe başkanlarımızla beraber Türkiye’nin İyilik harekatının merkezi genel merkezimize ziyarette bulunduk.

 

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, Teşkilat Başkanımız Sayın Koray Aydın, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Yavuz Ağıralioğlu, Genel Sekreterimiz Uğur Poyraz, İYİ Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı M. Tolga Akalın ve Siyasi İşler Başkanı Cihan Paçacı’yı ziyaret ettik.  Verimli bir ziyaret gerçekleştirdik Kahramanmaraş’ımızın sorunlarını vatandaşlarımızın sıkıntılarını genel merkezimize ilettik.

 

Genel merkezimiz ile koordineli şekilde çalışıyoruz, sahadan vatandaşlarımızdan aldığımız sorunları ve talepleri genel merkezimize ilettik. Bugün Kahramanmaraş’ta da Türkiye’de de İYİ Partimize vatandaşlarımızın teveccühü her geçen gün artıyor. İnşallah milletimizin desteğiyle ülkemize iktidar olduğumuzda vatandaşlarımıza refah seviyesi yüksek İYİ bir dönem yaşatacağız. Hem genelde hem yerelde iyi politikalarımızla ben değil biz diyen bir anlayışla bunu başaracağız.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.