BBP’Li Fulya Köse İl Teşkilatına Hodri Meydan!

POLİTİKA 14.03.2021 - 22:50, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

BBP’Li Fulya Köse İl Teşkilatına Hodri Meydan!

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde BBP 12 Şubat Belediye başkan adayı Fulya Köse Parti üyeliğinin gerekçe gösterilmeden karar alınmadan hukuka ve parti iç tüzüğüne aykırı bir şekilde silindiğini ifade etti.

“BBP kimsenin babasının tapulu arazisi değil” BBP il yönetiminin hesaplarını bozacaklarını kaydeden Köse şunları söyledi ,”BBP’si kimsenin babasının tapulu arazisi değil. Bu hareket Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun emanetidir. Bu hareket her türlü zorluklara rağmen gözyaşlarıyla çilelerle maddi imkansızlıklarla kurulmuş, milli ve manevi değerler ekseninde insanı merkeze koymuş, dil, din, ırk mezhep cinsiyet ayrımı yapmadan eses olan "insanca yaşama hakkı" diyerek her türlü farklılığı zenginlik saymış, "Aynı Kilimin desenleriyiz" diyerek hoşgörüsünü ifade etmiş bir harekettir.   Vatan millet ve dini değerler uğrunda çileler çekmiş işkenceler görmüş şehitler vermiş bir davanın temsil makamıdır büyük birlik partisi. Büyük Birlik Partisi bir dava hareketidir. Davamız İlay-i Kelemetullah Nizam-ı Alem davasıdır. Yani Hak dava hakkı tutma davasıdır. Mazluma umut Zalime korku salan Alp-Eren'lerin Pusatını Adalet'le kuşandığı bir hareketin meşalesidir. Burada hiç kimse siyasi hesap yaparak bu harekete leke süremez. Mevki makamı sıfatı her ne olursa olsun. 31Mart 2019 yerel seçimleri de 12 Şubat Belediye başkan adaylığım sürecinde mahalle mahalle köy köy kasaba kasaba gece gündüz çalışırken yanımızda olmayanlar olamayanlar, sağdan soldan dolanarak makam sahibi olmuş olsalar da bilmelidirler ki bizim mücadelemiz "son nefer son nefese kadardır" Korkularınızla yüzleşeceksiniz.   BBP de üyelik silmeyle beni ve benim gibi düşünenleri uzaklaştıracağınızı düşünüyorsanız hayallerinizle yaşamaya devam edeceksiniz. Hesaplarınızı bozacağız. Tek başıma da kalsam bu mücadelemden vazgeçmeyeceğimi biliniz. Her türlü mücadeleyi sürdüreceğimden kuşkunuz olmasın.”  
31 Mart 2019 yerel seçimlerinde BBP 12 Şubat Belediye başkan adayı Fulya Köse Parti üyeliğinin gerekçe gösterilmeden karar alınmadan hukuka ve parti iç tüzüğüne aykırı bir şekilde silindiğini ifade etti.

“BBP kimsenin babasının tapulu arazisi değil”


BBP il yönetiminin hesaplarını bozacaklarını kaydeden Köse şunları söyledi ,”BBP’si kimsenin babasının tapulu arazisi değil. Bu hareket Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun emanetidir. Bu hareket her türlü zorluklara rağmen gözyaşlarıyla çilelerle maddi imkansızlıklarla kurulmuş, milli ve manevi değerler ekseninde insanı merkeze koymuş, dil, din, ırk mezhep cinsiyet ayrımı yapmadan eses olan "insanca yaşama hakkı" diyerek her türlü farklılığı zenginlik saymış, "Aynı Kilimin desenleriyiz" diyerek hoşgörüsünü ifade etmiş bir harekettir.

 

Vatan millet ve dini değerler uğrunda çileler çekmiş işkenceler görmüş şehitler vermiş bir davanın temsil makamıdır büyük birlik partisi. Büyük Birlik Partisi bir dava hareketidir. Davamız İlay-i Kelemetullah Nizam-ı Alem davasıdır. Yani Hak dava hakkı tutma davasıdır. Mazluma umut Zalime korku salan Alp-Eren'lerin Pusatını Adalet'le kuşandığı bir hareketin meşalesidir. Burada hiç kimse siyasi hesap yaparak bu harekete leke süremez. Mevki makamı sıfatı her ne olursa olsun. 31Mart 2019 yerel seçimleri de 12 Şubat Belediye başkan adaylığım sürecinde mahalle mahalle köy köy kasaba kasaba gece gündüz çalışırken yanımızda olmayanlar olamayanlar, sağdan soldan dolanarak makam sahibi olmuş olsalar da bilmelidirler ki bizim mücadelemiz "son nefer son nefese kadardır" Korkularınızla yüzleşeceksiniz.

 

BBP de üyelik silmeyle beni ve benim gibi düşünenleri uzaklaştıracağınızı düşünüyorsanız hayallerinizle yaşamaya devam edeceksiniz. Hesaplarınızı bozacağız. Tek başıma da kalsam bu mücadelemden vazgeçmeyeceğimi biliniz. Her türlü mücadeleyi sürdüreceğimden kuşkunuz olmasın.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.