Aslanlar 3 puanı 3 golle aldı!

SPOR 10.03.2021 - 22:50, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Aslanlar 3 puanı 3 golle aldı!

2.Lig Beyaz grupta 27.haftanın maçında Kahramanmaraşspor, 12 Şubat stadında Gümüşhanespor'u 3-1 mağlup etti.

Kahramanmaraşspor'un gollerini Hakan Demirci [2] ve Emin Altunay attı. Konuk ekibin tek golünü ise Tugay Adamcıl kaydetti. 90.dakikada  Hasan Kaşıkara  Gümüşhanespor'da Kırmızı Kart gördü.     Kahramanmaraşspor'un teknik direktörü Taşkın Güngör'ün Annesi Nazmiye  Güngör hayatını kaybetti.  Tercübeli teknik adam cenaze dolayısıyla takımın başında sahaya çıkamadığı karşılaşmada, Kırmızı Beyazlılar 30.dakikada Gümüşhanespor, Tugay Adamcıl'in golü ile 1-0 öne geçirdi.    Etkili oyun oynadığı karşılaşmada 41.dakika Emin Altunay Kahramanmaraşspor'da eşitliği sağladı.  İlk yarı 1-1 sona erdi. 51.dakikada Hakan Demirci Kahramanmaraşspor'u 2-1 öne geçiren golü kaydetti.  90.dakikada Hakan Demirci birkez daha sahneye çıktı ve skoru 3-1 yaptı.  90.dakikada  Hasan Kaşıkara  Gümüşhanespor'da Kırmızı Kart gördü.   5 Maç sonra Sahadan galip ayrılan Temsilcimiz Kahramanmaraşspor, puanını 31 yaptı. 11.sıradaki yerini korudu. Ateş hattına inen Gümüşhanespor 17.sıraya geriledi.
2.Lig Beyaz grupta 27.haftanın maçında Kahramanmaraşspor, 12 Şubat stadında Gümüşhanespor'u 3-1 mağlup etti.

Kahramanmaraşspor'un gollerini Hakan Demirci [2] ve Emin Altunay attı. Konuk ekibin tek golünü ise Tugay Adamcıl kaydetti. 90.dakikada  Hasan Kaşıkara  Gümüşhanespor'da Kırmızı Kart gördü.
 
 
Kahramanmaraşspor'un teknik direktörü Taşkın Güngör'ün Annesi Nazmiye  Güngör hayatını kaybetti. 


Tercübeli teknik adam cenaze dolayısıyla takımın başında sahaya çıkamadığı karşılaşmada, Kırmızı Beyazlılar 30.dakikada Gümüşhanespor, Tugay Adamcıl'in golü ile 1-0 öne geçirdi. 

 

Etkili oyun oynadığı karşılaşmada 41.dakika Emin Altunay Kahramanmaraşspor'da eşitliği sağladı.  İlk yarı 1-1 sona erdi. 51.dakikada Hakan Demirci Kahramanmaraşspor'u 2-1 öne geçiren golü kaydetti.  90.dakikada Hakan Demirci birkez daha sahneye çıktı ve skoru 3-1 yaptı.  90.dakikada  Hasan Kaşıkara  Gümüşhanespor'da Kırmızı Kart gördü.


 
5 Maç sonra Sahadan galip ayrılan Temsilcimiz Kahramanmaraşspor, puanını 31 yaptı. 11.sıradaki yerini korudu. Ateş hattına inen Gümüşhanespor 17.sıraya geriledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.