Gezi Turlarına Türkoğlu’da Dahil Edildi!

TURİZM 22.02.2021 - 22:47, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Gezi Turlarına Türkoğlu’da Dahil Edildi!

Tur firmaları, Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde bulunan Tarihi su değirmenini de tur gezilerine ekledi.

Son dönemde sanayi, ekonomi ve nüfus gibi gelişmişlik göstergelerinde hızla büyüyen bunların yanı sıra tarihi, doğa ve kültürel potansiyeli de bünyesinde barındıran Türkoğlu ilçesi turistlerin ve tur firmalarının da radarına girdi. Firmalarının gezi turlarına dahil etmesiyle birlikte Türkoğlu ilçesine bağlı Beyoğlu Mahallesinde bulunan tarihi su değirmeni, yerli turist kafilelerinin uğrak mekanı haline geldi.  
Tur firmaları, Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde bulunan Tarihi su değirmenini de tur gezilerine ekledi.

Son dönemde sanayi, ekonomi ve nüfus gibi gelişmişlik göstergelerinde hızla büyüyen bunların yanı sıra tarihi, doğa ve kültürel potansiyeli de bünyesinde barındıran Türkoğlu ilçesi turistlerin ve tur firmalarının da radarına girdi.


Firmalarının gezi turlarına dahil etmesiyle birlikte Türkoğlu ilçesine bağlı Beyoğlu Mahallesinde bulunan tarihi su değirmeni, yerli turist kafilelerinin uğrak mekanı haline geldi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.