Kahramanmaraşspor'da yeni teknik direktör belli oldu!

SPOR 22.02.2021 - 22:44, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Kahramanmaraşspor'da yeni teknik direktör belli oldu!

2.lig Beyaz Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor'da yeni teknik direktör belli oldu.

Kırmızı Beyazlı temsilcimiz Kahramanmaraşspor'da yeni teknik direktör Belli oldu. Son olarak Etimesgut Belediyespor'u çalıştıran Taşkın Güngör ile anlaştı. İmza töreninde yeni başkan Necati Dilikısa'da hazır bulundu.   Kulüpten yapılan açıklamada, “Kahramanmaraşspor'umuzda Taşkın Güngör Dönemi!  Kahramanmaraşspor'umuz teknik direktör Sinan Yücer'in ayrılmasının ardından, deneyimli teknik direktör Taşkın Güngör ile 1,5 yıllık anlaşma sağlamıştır. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun.”ifadelerine ye verdi.   
2.lig Beyaz Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor'da yeni teknik direktör belli oldu.

Kırmızı Beyazlı temsilcimiz Kahramanmaraşspor'da yeni teknik direktör Belli oldu. Son olarak Etimesgut Belediyespor'u çalıştıran Taşkın Güngör ile anlaştı. İmza töreninde yeni başkan Necati Dilikısa'da hazır bulundu.
 


Kulüpten yapılan açıklamada, “Kahramanmaraşspor'umuzda Taşkın Güngör Dönemi!  Kahramanmaraşspor'umuz teknik direktör Sinan Yücer'in ayrılmasının ardından, deneyimli teknik direktör Taşkın Güngör ile 1,5 yıllık anlaşma sağlamıştır. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun.”ifadelerine ye verdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.