Başkan Görgel’den basın mensuplarına müjde!

POLİTİKA 14.02.2021 - 20:20, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Başkan Görgel’den basın mensuplarına müjde!

Kahramanmaraş’taki basın mensuplarına konut müjdesini Ak Parti il başkanı avukat Fırat Görgel verdi.

Başkan Görgel yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi, “Genel Başkan Yardımcımız Sn. Mahir Ünal, TBMM İçişleri Komisyon Başkanımız, Milletvekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımızın girişimleri ile TOKİ tarafından yapılması planlanan Basın Sitesi ile ilgili protokol TOKİ Başkanlığımız tarafından imzalanarak Valiliğimize gönderilmiştir.   Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Murat Kurum ve TOKİ Başkanımız Sn. Ömer Bulut’a göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz.  Basın mensuplarımıza hayırlı olsun.”  
Kahramanmaraş’taki basın mensuplarına konut müjdesini Ak Parti il başkanı avukat Fırat Görgel verdi.

Başkan Görgel yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi, “Genel Başkan Yardımcımız Sn. Mahir Ünal, TBMM İçişleri Komisyon Başkanımız, Milletvekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımızın girişimleri ile TOKİ tarafından yapılması planlanan Basın Sitesi ile ilgili protokol TOKİ Başkanlığımız tarafından imzalanarak Valiliğimize gönderilmiştir.

 

Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Murat Kurum ve TOKİ Başkanımız Sn. Ömer Bulut’a göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz.  Basın mensuplarımıza hayırlı olsun.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.