Türkoğlu için müjdeli haberi Başkan Okumuş verdi!

POLİTİKA 21.01.2021 - 22:35, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Türkoğlu için müjdeli haberi Başkan Okumuş verdi!

Ak Parti Türkoğlu ilçe başkanı avukat Feyzettin Okumuş, ilçeye iki adet okul projesinin 2021 devlet yatırım programına alındığını duyurdu.

Başkan Okumuş sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Kahramanmaraş’ımızda eğitim kalitesinin arttırılması için her türlü proje titizlikle değerlendirilmekte ve takip edilmekte olup bu kapsamda 24 Derslik, 2 Adet Atölye ve 1 Adet Spor Salonundan oluşan Türkoğlu (METEM) Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi projesinin yer aldığı iki adet eğitim yatırımı projesi 2021 Devlet Yatırım Programına alınmıştır.   Başta Mahir Ünal Bakanımıza,  Habibe ÖÇAL ve tüm vekillerimize Türkoğlu olarak şükranlarımızı sunuyoruz. Türkoğlu’muza hayırlı olsun. İnşallah en kısa zamanda Fen Lisesi’ni ilçemize kazandırmak için gerekli çalışmaları yapan sayın vekillerimize ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyoruz.”  
Ak Parti Türkoğlu ilçe başkanı avukat Feyzettin Okumuş, ilçeye iki adet okul projesinin 2021 devlet yatırım programına alındığını duyurdu.

Başkan Okumuş sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Kahramanmaraş’ımızda eğitim kalitesinin arttırılması için her türlü proje titizlikle değerlendirilmekte ve takip edilmekte olup bu kapsamda 24 Derslik, 2 Adet Atölye ve 1 Adet Spor Salonundan oluşan Türkoğlu (METEM) Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi projesinin yer aldığı iki adet eğitim yatırımı projesi 2021 Devlet Yatırım Programına alınmıştır.

 

Başta Mahir Ünal Bakanımıza,  Habibe ÖÇAL ve tüm vekillerimize Türkoğlu olarak şükranlarımızı sunuyoruz. Türkoğlu’muza hayırlı olsun. İnşallah en kısa zamanda Fen Lisesi’ni ilçemize kazandırmak için gerekli çalışmaları yapan sayın vekillerimize ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.