Burak Deniz ve Alina Boz hayranlarının sorularını cevapladı!

DİZİ - FİLM 20.01.2021 - 22:04, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Burak Deniz ve Alina Boz hayranlarının sorularını cevapladı!

atv’de yayınlanan Maraşlı dizisinde buluşan Burak Deniz ve Alina Boz ikilisi, Onedio youtube kanalında hayranlarından gelen soruları yanıtladı. Birbirleri ile kısa sürede kaynaştıkları her halinden belli olan ikilinin, iyi bir enerji yaymaları da dikkatleri çekti.

Alina Boz ve Burak Deniz, hayranlardan gelen farklı sorulara samimi yanıtlar verdi. Neye kızdığı konusu sorulunca en son iş ile ilgili bir konuya çok kızdığını, bunun Maraşlı ile ilgili olmadığını belirten Alina Boz, “Ben susuyorum sinirlenince, kapanıyorum” diye konuştu. Burak Deniz ise sinirli birisi olduğunu ifade etti. En çok da sette sinirlendiğini söyleyen oyuncuya Alina Boz da gözlemlerine dayanarak destek verdi. Burak Deniz, “Sette özellikle eşyalara, seslere, konstrasyondayken halindeyken, bir şeyin aksadığı noktada o bir fizik durum var. Devam ederken bir şeyin seni engellediği noktada oluyorum. En son peçeteydi. Halı var” dedi. Burak Deniz, bu konuya daha da ayrıntılı açıklama getirerek sahneye başlamadan önce konsantre olduğu sırada yaşanan küçük aksaklıkların kendisini çok kızdırdığını belirtti. Maraşlı dizisinin çekimlerinde de bu durumun birçok kez yaşandığı konuşmalardan ortaya çıktı. Bir keresinde peçeteye sinirlenen oyuncu, bir başka sefer ise ayaklarının halıya takılmasına çok kızmış. “En son halıyı aldım” diyen oyuncu, bazen bu durumu takıntı haline de getirebiliyor. Güzel bir projenin gelmesinin nadir bir durum olduğuna vurgu yapan Burak Deniz, “Güzel iş gelmesi çok nadir oluyor. Belirli klişelerin içinde olabiliyor işler. Aynı işlerin farklı halleri gelebiliyor. O yıl bir asker işi yapılıyor, doktor işi yapılıyor. Her kanalda ona benzer aynı işler oluyor” diye eleştiri getirdi ve Maraşlı’nın farklı bir iş olması nedeniyle de dikkatini çektiğini söyledi. Deniz, karakterin de kendisini çektiğini ve heyecanlandırdığını da ifade etti. Alina Boz, “Çok sürprizli bir iş. Herkesin bir motivasyonu var. Herkes kendi başına karakter. Çok da karışmıyor kimse birbirine” diye konuştu. Burak Deniz ve Alina Boz ikilisi senaryonun ilerleyen bölümlerini kendilerinin de çok merak ettiğini sözlerine ekledi.  
atv’de yayınlanan Maraşlı dizisinde buluşan Burak Deniz ve Alina Boz ikilisi, Onedio youtube kanalında hayranlarından gelen soruları yanıtladı. Birbirleri ile kısa sürede kaynaştıkları her halinden belli olan ikilinin, iyi bir enerji yaymaları da dikkatleri çekti.

Alina Boz ve Burak Deniz, hayranlardan gelen farklı sorulara samimi yanıtlar verdi. Neye kızdığı konusu sorulunca en son iş ile ilgili bir konuya çok kızdığını, bunun Maraşlı ile ilgili olmadığını belirten Alina Boz, “Ben susuyorum sinirlenince, kapanıyorum” diye konuştu. Burak Deniz ise sinirli birisi olduğunu ifade etti.


En çok da sette sinirlendiğini söyleyen oyuncuya Alina Boz da gözlemlerine dayanarak destek verdi. Burak Deniz, “Sette özellikle eşyalara, seslere, konstrasyondayken halindeyken, bir şeyin aksadığı noktada o bir fizik durum var. Devam ederken bir şeyin seni engellediği noktada oluyorum. En son peçeteydi. Halı var” dedi.


Burak Deniz, bu konuya daha da ayrıntılı açıklama getirerek sahneye başlamadan önce konsantre olduğu sırada yaşanan küçük aksaklıkların kendisini çok kızdırdığını belirtti. Maraşlı dizisinin çekimlerinde de bu durumun birçok kez yaşandığı konuşmalardan ortaya çıktı.


Bir keresinde peçeteye sinirlenen oyuncu, bir başka sefer ise ayaklarının halıya takılmasına çok kızmış. “En son halıyı aldım” diyen oyuncu, bazen bu durumu takıntı haline de getirebiliyor.


Güzel bir projenin gelmesinin nadir bir durum olduğuna vurgu yapan Burak Deniz, “Güzel iş gelmesi çok nadir oluyor. Belirli klişelerin içinde olabiliyor işler. Aynı işlerin farklı halleri gelebiliyor. O yıl bir asker işi yapılıyor, doktor işi yapılıyor. Her kanalda ona benzer aynı işler oluyor” diye eleştiri getirdi ve Maraşlı’nın farklı bir iş olması nedeniyle de dikkatini çektiğini söyledi. Deniz, karakterin de kendisini çektiğini ve heyecanlandırdığını da ifade etti.


Alina Boz, “Çok sürprizli bir iş. Herkesin bir motivasyonu var. Herkes kendi başına karakter. Çok da karışmıyor kimse birbirine” diye konuştu.
Burak Deniz ve Alina Boz ikilisi senaryonun ilerleyen bölümlerini kendilerinin de çok merak ettiğini sözlerine ekledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.