2 Farkla öne geçtiğimiz maçta mağlup olduk!

SPOR 17.01.2021 - 17:25, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

2 Farkla öne geçtiğimiz maçta mağlup olduk!

Kahramanmaraşspor, 2.Lig Beyaz Grupta 11.haftanın erteleme maçında Çorum FK'ya 3-2 mağlup oldu.

12 Şubat stadında oynanan karşılaşmayı Ankara Bölgesinden Burak Güner yönetirken. Müsabakada  Zonguldak Bölgesinden Emir Kılıçarslan ve Kayseri Bölgesinden  Recep Güneş yardımcı hakem olarak görev yaptı. Oldukça çekişmeli geçen maçta 5 gol atılırken, 3 kırmızı kart çıktı. 2021 yılında oynadığı 2 maçı da kazanan temsilcimizKahramanmaraşspor, 2.Lig Beyaz Grupta 11.haftanın erteleme maçında   Çorum FK'ya 3-2 mağlup oldu.  
Kahramanmaraşspor, 2.Lig Beyaz Grupta 11.haftanın erteleme maçında Çorum FK'ya 3-2 mağlup oldu.

12 Şubat stadında oynanan karşılaşmayı Ankara Bölgesinden Burak Güner yönetirken. Müsabakada  Zonguldak Bölgesinden Emir Kılıçarslan ve Kayseri Bölgesinden  Recep Güneş yardımcı hakem olarak görev yaptı. Oldukça çekişmeli geçen maçta 5 gol atılırken, 3 kırmızı kart çıktı.


2021 yılında oynadığı 2 maçı da kazanan temsilcimizKahramanmaraşspor, 2.Lig Beyaz Grupta 11.haftanın erteleme maçında   Çorum FK'ya 3-2 mağlup oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.