Gürz, Ülküdaşlarımızın hak mücadelesini vereceğiz!

POLİTİKA 14.01.2021 - 04:39, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Gürz, Ülküdaşlarımızın hak mücadelesini vereceğiz!

MHP’li Adem Gürz, “Gerçek Kahraman; iyi bir insan olmak için, kendisi ile savaşandır. Ülküdaşlarımızın her zaman hak mücadelesini vereceğiz.”dedi.

MHP’li Adem Gürz sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.    “İrfan ve erdem mücadelesi”   İşte Gürz’ün o açıklaması, “Sahip olmak başka, layık olmak başkadır. Sahip olduklarımıza layık olmak için çok çalışmalıyız. Türk milletinin ve ülkücü hareketin temel değerleri, her zaman ışığımız, yolumuz olacaktır. Tüm menfaatleri elimizin tersiyle öteleyecek, ideallerimizin, doğrularımızın ve fedakar Ülküdaşlarımızın hak mücadelesini vereceğiz. Bir Bozkurt uluması ile Şafak sökecek, abdestler alınacak, ya Allah bismillah diyerek hak ve hakkın mücadelesi başlayacak.   Bu yüksek bir irfan ve erdem mücadelesidir. Önce şahsımızda, sonra teşkilatımızda ve ilimiz de hakim kılacağız. Gerçek Kahraman; iyi bir insan olmak için, kendisi ile savaşandır.”
MHP’li Adem Gürz, “Gerçek Kahraman; iyi bir insan olmak için, kendisi ile savaşandır. Ülküdaşlarımızın her zaman hak mücadelesini vereceğiz.”dedi.

MHP’li Adem Gürz sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. 

 

“İrfan ve erdem mücadelesi”

 

İşte Gürz’ün o açıklaması, “Sahip olmak başka, layık olmak başkadır. Sahip olduklarımıza layık olmak için çok çalışmalıyız. Türk milletinin ve ülkücü hareketin temel değerleri, her zaman ışığımız, yolumuz olacaktır. Tüm menfaatleri elimizin tersiyle öteleyecek, ideallerimizin, doğrularımızın ve fedakar Ülküdaşlarımızın hak mücadelesini vereceğiz. Bir Bozkurt uluması ile Şafak sökecek, abdestler alınacak, ya Allah bismillah diyerek hak ve hakkın mücadelesi başlayacak.

 

Bu yüksek bir irfan ve erdem mücadelesidir. Önce şahsımızda, sonra teşkilatımızda ve ilimiz de hakim kılacağız. Gerçek Kahraman; iyi bir insan olmak için, kendisi ile savaşandır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.