Pazarcık’ta patlamadan dolayı 40 ev hasar gördü!

GÜNDEM 14.01.2021 - 04:22, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Pazarcık’ta patlamadan dolayı 40 ev hasar gördü!

CHP il başkanı Esat Şengül, Pazarcık ilçesinde tahrip gücü yüksek dinamit patlatılması sonucu 40 civarında ev ve okulda hasarların meydana geldiğini söyledi.

Pazarcık ilçesine bağlı Çöçelli mahallesine giderek patlama sonucu meydana gelen tahribatı yerinde inceleyen Başkan Şengül, “Pazarcık ilçesine bağlı Çöçelli köyü yakınında yapım çalışması başlatılan bir fabrika için tahrip gücü yüksek dinamit patlatmaları sonucu köyde, 40 civarında evde ve okulda hasarlar meydana gelmiştir.   Yerinde yaptığımız incelemeler neticesinde maddi hasarların yanında insanların psikolojisi de tahrip olmuş durumda. Her patlama sonucu sanki deprem oluyormuş gibi insanlar sokağa dökülüyorlar. Teknolojinin bu kadar üst seviyede olduğu böyle bir zamanda, Hala ilkel yöntemlerle dinamit patlatan, gözü paradan başka bir şey görmeyenler; Unutmayın ki paradan başka değerlerde var. Doğa, çevre, insan gibi.”ifadelerine yer verdi.
CHP il başkanı Esat Şengül, Pazarcık ilçesinde tahrip gücü yüksek dinamit patlatılması sonucu 40 civarında ev ve okulda hasarların meydana geldiğini söyledi.

Pazarcık ilçesine bağlı Çöçelli mahallesine giderek patlama sonucu meydana gelen tahribatı yerinde inceleyen Başkan Şengül, “Pazarcık ilçesine bağlı Çöçelli köyü yakınında yapım çalışması başlatılan bir fabrika için tahrip gücü yüksek dinamit patlatmaları sonucu köyde, 40 civarında evde ve okulda hasarlar meydana gelmiştir.

 

Yerinde yaptığımız incelemeler neticesinde maddi hasarların yanında insanların psikolojisi de tahrip olmuş durumda. Her patlama sonucu sanki deprem oluyormuş gibi insanlar sokağa dökülüyorlar. Teknolojinin bu kadar üst seviyede olduğu böyle bir zamanda, Hala ilkel yöntemlerle dinamit patlatan, gözü paradan başka bir şey görmeyenler; Unutmayın ki paradan başka değerlerde var. Doğa, çevre, insan gibi.”ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.