Genç ve başarılı oyuncular!

DİZİ - FİLM 03.01.2021 - 17:40, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Genç ve başarılı oyuncular!

Gün geçmiyor ki birbirinden yetenekli genç oyuncularla tanışmayalım! Hem yetenekleri hem de fiziksel benzerlikleriyle Hollywood yıldızlarını tahtından edecek genç oyuncuları sizler için derledik...

Rachel Weisz vs. Joey King   Joey King, henüz 21 yaşında olmasına rağmen pek çok başarılı yapımda rol aldı. Hatta The Act dizisindeki rolü kendisine En İyi Kadın Oyuncu kategorisinde Altın Küre adaylığı getirdi.   Michael Fassbender vs. George MacKay   1917 filmiyle dikkatleri üstüne çeken George MacKay, henüz 28 yaşında. Yakışıklı oyuncu, Where Hand Touch ve Captain Fantastic gibi yapımlarda da rol almış ve oldukça beğenilmişti.   Eva Green vs. Kaya Scodelario   Skins dizisiyle hafızalarda yer edinen Kaya Scodelario da henüz 28 yaşında olan bir başka başarılı isim. Kendisi Eva Green ile o kadar benziyor ki bu benzerliğin kimi zaman bizleri korkuttuğunu söyleyebiliriz!   Matt Damon vs. Lucas Hedges   Günümüzün Matt Damon’ı olarak anılan Lucas Hedges, henüz 23 yaşında. Ancak şimdiden The Grand Budapest Hotel, Three Billboards Outside Ebbing, Missouri ve Lady Bird gibi unutulmaz yapımlarda rol aldı.   Amy Adams vs. Sophia Lillis   It filmindeki rolüyle hafızalara kazınan Sophia Lillis, henüz 18 yaşında. Aktif olarak birçok yapımda rol alan genç oyuncu, geleceğin Amy Adams’ı olma yolunda hızla ilerliyor. Özellikle ikilinin Sharp Objects dizisinde aynı karakterin farklı yaşlarını canlandırdıklarını da söyleyelim!   Kate Winslet vs. Florence Pugh   Lady Macbeth, Little Woman ve Midsommar’da hayat verdiği karakterlerle tanıdığımız Florence Pugh, henüz 24 yaşında. Standart güzellik algısını yerle bir etmeyi hedefleyen oyuncu, kilosuyla ilgili gelen eleştirilere tahammül edemiyor. Tıpkı Kate Winslet gibi!   Hugh Grant vs. Freddie Highmore   Charlie’nin Çikolata Fabrikası gibi unutulmaz yapımlarda rol alan Freddie Highmore, henüz 28 yaşında. Ancak kendisinin oyunculuk geçmişi oldukça derin. Bu nedenle geleceğin Hugh Grant’i olarak anılıyor.   Nicole Kidman vs. Elle Fanning   Elle Fanning, henüz 22 yaşında olmasına rağmen öylesine önemli yapımlarda yer aldı ki kendisinden yaşça büyük oyuncuların onu kıskanmasına şaşırmamak gerek! Nicole Kidman ile olan benzerliği ise şaşırılmayacak gibi değil.   Edward Norton vs. Alex Lawther   İlk olarak Black Mirror dizisiyle karşımıza çıkan Alex Lawther, henüz 25 yaşında. Kendisi The End of the F***ing World dizisindeki rolüyle hatırı sayılır bir hayran kitlesi edindi.
Gün geçmiyor ki birbirinden yetenekli genç oyuncularla tanışmayalım! Hem yetenekleri hem de fiziksel benzerlikleriyle Hollywood yıldızlarını tahtından edecek genç oyuncuları sizler için derledik...

Rachel Weisz vs. Joey King

 

Joey King, henüz 21 yaşında olmasına rağmen pek çok başarılı yapımda rol aldı. Hatta The Act dizisindeki rolü kendisine En İyi Kadın Oyuncu kategorisinde Altın Küre adaylığı getirdi.

 

Michael Fassbender vs. George MacKay

 

1917 filmiyle dikkatleri üstüne çeken George MacKay, henüz 28 yaşında. Yakışıklı oyuncu, Where Hand Touch ve Captain Fantastic gibi yapımlarda da rol almış ve oldukça beğenilmişti.

 

Eva Green vs. Kaya Scodelario

 

Skins dizisiyle hafızalarda yer edinen Kaya Scodelario da henüz 28 yaşında olan bir başka başarılı isim. Kendisi Eva Green ile o kadar benziyor ki bu benzerliğin kimi zaman bizleri korkuttuğunu söyleyebiliriz!

 

Matt Damon vs. Lucas Hedges

 

Günümüzün Matt Damon’ı olarak anılan Lucas Hedges, henüz 23 yaşında. Ancak şimdiden The Grand Budapest Hotel, Three Billboards Outside Ebbing, Missouri ve Lady Bird gibi unutulmaz yapımlarda rol aldı.

 

Amy Adams vs. Sophia Lillis

 

It filmindeki rolüyle hafızalara kazınan Sophia Lillis, henüz 18 yaşında. Aktif olarak birçok yapımda rol alan genç oyuncu, geleceğin Amy Adams’ı olma yolunda hızla ilerliyor. Özellikle ikilinin Sharp Objects dizisinde aynı karakterin farklı yaşlarını canlandırdıklarını da söyleyelim!

 

Kate Winslet vs. Florence Pugh

 

Lady Macbeth, Little Woman ve Midsommar’da hayat verdiği karakterlerle tanıdığımız Florence Pugh, henüz 24 yaşında. Standart güzellik algısını yerle bir etmeyi hedefleyen oyuncu, kilosuyla ilgili gelen eleştirilere tahammül edemiyor. Tıpkı Kate Winslet gibi!

 

Hugh Grant vs. Freddie Highmore

 

Charlie’nin Çikolata Fabrikası gibi unutulmaz yapımlarda rol alan Freddie Highmore, henüz 28 yaşında. Ancak kendisinin oyunculuk geçmişi oldukça derin. Bu nedenle geleceğin Hugh Grant’i olarak anılıyor.

 

Nicole Kidman vs. Elle Fanning

 

Elle Fanning, henüz 22 yaşında olmasına rağmen öylesine önemli yapımlarda yer aldı ki kendisinden yaşça büyük oyuncuların onu kıskanmasına şaşırmamak gerek! Nicole Kidman ile olan benzerliği ise şaşırılmayacak gibi değil.

 

Edward Norton vs. Alex Lawther

 

İlk olarak Black Mirror dizisiyle karşımıza çıkan Alex Lawther, henüz 25 yaşında. Kendisi The End of the F***ing World dizisindeki rolüyle hatırı sayılır bir hayran kitlesi edindi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.