Son dakika’da 3 puanı bıraktık!

SPOR 30.12.2020 - 21:17, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Son dakika’da 3 puanı bıraktık!

2020-2021 sezonunda 2.lig Beyaz grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor 2020 yılının son maçında Sancaktepe Futbol Kulübü'ne konuk oldu.

Kahramanmaraşspor,   21.dakikada Halil Uysal'ın golüyle karşısında 1-0 önde geçti. 90 dakikada kalesine gole kapatamadı ve karşılaşma 1-1 sona erdi.   Sancaktepe Futbol Kulübü - Kahramanmaraşspor maçını Sakarya  Bölgesinden Levent Gümüşdere yönetti.  Levent Gümüşdere'nin yardımcılıklarını ise Sakarya Bölgesinden  Oğuzhan Yiğit Karpuz  ile Eskişehir Bölgesinden Tolga Tugay İnan yaptı. Çanakkale Bölgesinden Tolga Tugay İnan ise müsabakanın dördüncü hakemi oldu.  Yaşadığı sıkıntılar nedeniyle 13 kişi ile maça çıkan Ev sahibi Sancaktepe Futbol Kulübü, Beyaz grupta oynadığı 13 maçta topladığı 21 puanla 9.sırada yer alırken, Konuk ekip  Kahramanmaraşspor ise 15 maçta topladığı 17 puanla 12.sırada yer alıyor.
2020-2021 sezonunda 2.lig Beyaz grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor 2020 yılının son maçında Sancaktepe Futbol Kulübü'ne konuk oldu.

Kahramanmaraşspor,   21.dakikada Halil Uysal'ın golüyle karşısında 1-0 önde geçti. 90 dakikada kalesine gole kapatamadı ve karşılaşma 1-1 sona erdi.

 

Sancaktepe Futbol Kulübü - Kahramanmaraşspor maçını Sakarya  Bölgesinden Levent Gümüşdere yönetti.  Levent Gümüşdere'nin yardımcılıklarını ise Sakarya Bölgesinden  Oğuzhan Yiğit Karpuz  ile Eskişehir Bölgesinden Tolga Tugay İnan yaptı. Çanakkale Bölgesinden Tolga Tugay İnan ise müsabakanın dördüncü hakemi oldu. 


Yaşadığı sıkıntılar nedeniyle 13 kişi ile maça çıkan Ev sahibi Sancaktepe Futbol Kulübü, Beyaz grupta oynadığı 13 maçta topladığı 21 puanla 9.sırada yer alırken, Konuk ekip  Kahramanmaraşspor ise 15 maçta topladığı 17 puanla 12.sırada yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.