Almıla yılın en başarılı firması seçildi!

27.12.2020 - 21:56, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Almıla yılın en başarılı firması seçildi!

Kahramanmaraş ve bölgeye hizmet eden Ang Almıla İlaç Dezenfektan ve Tarım Ltd. ŞTİ. Şirketi EXPEL İlaç tarafından yılın en başarılı firması seçildi.

“Sadakatle hizmet etmeye devam edeceğiz”   Konu hakkında sosyal medya hesabından kısa bir açıklama yapan Ang Almıla İlaç yönetim kurulu başkanı Adem Gürz şu ifadelere yer verdi: “Ang Almıla İlaç- Dezenfektan ve tarım ltd. Şti. Şirketimiz faaliyetleri açısından; bayisi olduğumuz halk sağlığı İlaçları Fabrikası EXPEL İlaç tarafından yılın en başarılı firması seçildi.   Çalışanlarıma ve bizi seven gönüllere çok teşekkür ediyorum. Ülkemize ve milletimize her zaman sadakatle hizmet etmeye devam edeceğiz.”
Kahramanmaraş ve bölgeye hizmet eden Ang Almıla İlaç Dezenfektan ve Tarım Ltd. ŞTİ. Şirketi EXPEL İlaç tarafından yılın en başarılı firması seçildi.

“Sadakatle hizmet etmeye devam edeceğiz”

 

Konu hakkında sosyal medya hesabından kısa bir açıklama yapan Ang Almıla İlaç yönetim kurulu başkanı Adem Gürz şu ifadelere yer verdi: “Ang Almıla İlaç- Dezenfektan ve tarım ltd. Şti. Şirketimiz faaliyetleri açısından; bayisi olduğumuz halk sağlığı İlaçları Fabrikası EXPEL İlaç tarafından yılın en başarılı firması seçildi.

 

Çalışanlarıma ve bizi seven gönüllere çok teşekkür ediyorum. Ülkemize ve milletimize her zaman sadakatle hizmet etmeye devam edeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.