Kervancıoğlu, Kervan’ın 2021 hedeflerini açıkladı!

EKONOMİ 24.12.2020 - 11:40, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Kervancıoğlu, Kervan’ın 2021 hedeflerini açıkladı!

MÜSİAD Kahramanmaraş şube başkanı ve Kervan Lezzetler grubu yönetim kurulu başkanı Sami Kervancıoğlu, yeni üretim hedeflerini açıkladı.

Kervancıoğlu, “Günlük 135 ton dondurma üretim kapasitemizi 170 ton üretime çıkarmayı hedefliyoruz.135 bin noktayı da 175 bin noktaya çıkarmayı düşünüyoruz. 16 ülkeye olan ihracatımızı ise 30 ülkeye çıkarmayı düşünüyoruz.”dedi.   “Krizlerde büyüdük”   Geçmiş dönemlerdeki krizlerde yatırımlar yaparak büyüdüklerini kaydeden Başkan Kervancıoğlu, “Geçmişte bizler her zaman krizlerde büyüdük. Bu krizlerde gerçekten hep yatırım yaptık. Krizlerin ne zaman olacağını kimse kestiremiyor. Bu krizlere her zaman için hazırlıklı olunması gerekiyor. Ama şuanda yatırım yapacak kişi önünü görebiliyor. Pandemi sürecinde kriz var mı, ben bu sürece rağmen yok diyorum.   Şükürler olsun, önceden 10 kazanıyorduk şimdi bu kazancımız 3’e düştü ama yinede ayakta kalabiliyoruz. Bizler ne kadar şükretsek azdır. Geçmiş dönemlerde ne olacağını kestiremiyorduk, bir anda her şey tepe taklak olabiliyordu.” Diye konuştu.   “Bosna Hersek üzerinden Avrupa’ya açılacağız”   Avrupa birliği ülkelerine ürün satmayı Bosna Hersek üzerinden yapmayı planladıklarına dikkat çeken Sami Kervancıoğlu şunları söyledi: “ Bizler çok şükür krizde olsa yatırmalarımıza devam ediyoruz. Covid olmasına rağmen bizler fabrikamızı genişlettik. Bizim günlük 135 ton dondurma üretim kapasitemiz vardı. Şuanda kendimize hedef koyduk ve yeni hedefimiz 170 ton üretimi hedefliyoruz. 2021 yılı için bu hedefleri koyduk, yolumuza şükürler olsun devam ediyoruz. Tabi ki burada ikinci bir hedefimiz 135 bin noktayı da 175 bin noktaya çıkarmayı düşünüyoruz. Şuan 16 ülkeye ihracatımız devam ediyor. Bu ihracat hedefimiz 30 ülkeye çıkarmayı düşünüyoruz. İnşallah bu hedeflerimize ulaşırız. Mardin’de çalışmalar devam ediyor. Bu ilimizde yeni bir projemiz olacak.   Kapalı bir alanda plastik ham madde üretim tesisi kuracağız. 2021 yılının ilk altı ayında üretime start vermiş olacağız.  Bosna Hersek’te çalışmalarımız devam ediyor. Orada da 2021 yılında faaliyete geçiyoruz. Orada güzel bir tesis kazandırıyoruz. Buradan şehrimize çok büyük girdisi olacak. Bu projemizle birlikte Avrupa ülkelerinin hemen hemen hepsine ürün veriş olacağız. Burada süt dünyası markasıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz.  2021 yılının ülkemize çok güzel şeyler katacağını düşünüyorum. Devletimizin milletimizin Allah yokluğunu vermesin, bizler güçlüyüz bu ve banında üstesinden geleceğiz.”
MÜSİAD Kahramanmaraş şube başkanı ve Kervan Lezzetler grubu yönetim kurulu başkanı Sami Kervancıoğlu, yeni üretim hedeflerini açıkladı.

Kervancıoğlu, “Günlük 135 ton dondurma üretim kapasitemizi 170 ton üretime çıkarmayı hedefliyoruz.135 bin noktayı da 175 bin noktaya çıkarmayı düşünüyoruz. 16 ülkeye olan ihracatımızı ise 30 ülkeye çıkarmayı düşünüyoruz.”dedi.

 

“Krizlerde büyüdük”

 

Geçmiş dönemlerdeki krizlerde yatırımlar yaparak büyüdüklerini kaydeden Başkan Kervancıoğlu, “Geçmişte bizler her zaman krizlerde büyüdük. Bu krizlerde gerçekten hep yatırım yaptık. Krizlerin ne zaman olacağını kimse kestiremiyor. Bu krizlere her zaman için hazırlıklı olunması gerekiyor. Ama şuanda yatırım yapacak kişi önünü görebiliyor. Pandemi sürecinde kriz var mı, ben bu sürece rağmen yok diyorum.

 

Şükürler olsun, önceden 10 kazanıyorduk şimdi bu kazancımız 3’e düştü ama yinede ayakta kalabiliyoruz. Bizler ne kadar şükretsek azdır. Geçmiş dönemlerde ne olacağını kestiremiyorduk, bir anda her şey tepe taklak olabiliyordu.” Diye konuştu.

 

“Bosna Hersek üzerinden Avrupa’ya açılacağız”

 

Avrupa birliği ülkelerine ürün satmayı Bosna Hersek üzerinden yapmayı planladıklarına dikkat çeken Sami Kervancıoğlu şunları söyledi: “ Bizler çok şükür krizde olsa yatırmalarımıza devam ediyoruz. Covid olmasına rağmen bizler fabrikamızı genişlettik. Bizim günlük 135 ton dondurma üretim kapasitemiz vardı. Şuanda kendimize hedef koyduk ve yeni hedefimiz 170 ton üretimi hedefliyoruz. 2021 yılı için bu hedefleri koyduk, yolumuza şükürler olsun devam ediyoruz. Tabi ki burada ikinci bir hedefimiz 135 bin noktayı da 175 bin noktaya çıkarmayı düşünüyoruz. Şuan 16 ülkeye ihracatımız devam ediyor. Bu ihracat hedefimiz 30 ülkeye çıkarmayı düşünüyoruz. İnşallah bu hedeflerimize ulaşırız. Mardin’de çalışmalar devam ediyor. Bu ilimizde yeni bir projemiz olacak.

 

Kapalı bir alanda plastik ham madde üretim tesisi kuracağız. 2021 yılının ilk altı ayında üretime start vermiş olacağız.  Bosna Hersek’te çalışmalarımız devam ediyor. Orada da 2021 yılında faaliyete geçiyoruz. Orada güzel bir tesis kazandırıyoruz. Buradan şehrimize çok büyük girdisi olacak. Bu projemizle birlikte Avrupa ülkelerinin hemen hemen hepsine ürün veriş olacağız. Burada süt dünyası markasıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz.  2021 yılının ülkemize çok güzel şeyler katacağını düşünüyorum. Devletimizin milletimizin Allah yokluğunu vermesin, bizler güçlüyüz bu ve banında üstesinden geleceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.