Son dakikada yıkıldık!

SPOR 23.12.2020 - 17:21, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Son dakikada yıkıldık!

Kahramanmaraşspor deplasmanda karşılaştığı Ergene Velimeşespor'a 90+4 uzatma dakikasında penaltıdan yediği gol ile 0-1 mağlup oldu.

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta 16’ncı hafta maçları heyecanı oynanan birbirinden zorlu karşılaşmalarla devam etti. Haftayı Ergene Velimeşespor deplasmanında geçiren Kahramanmaraşspor, sahadan 1-0’lık yenilgi ile ayrıldı. Ev sahibi ekip Ergene Velimeşespor’un golünü 90+4’ncü dakikada penaltıdan İbrahim Fatih Dilek kaydetti. Bu sonuçlarla birlikte 3 maç aradan sonra galibiyetle tanışan Ergene Velimeşespor puanını 13’e yükseltirken, Kahramanmaraşspor ise aldığı bu yenilgi ile haftayı 15 puan ile 13’ncü sırada tamamladı.  
Kahramanmaraşspor deplasmanda karşılaştığı Ergene Velimeşespor'a 90+4 uzatma dakikasında penaltıdan yediği gol ile 0-1 mağlup oldu.

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta 16’ncı hafta maçları heyecanı oynanan birbirinden zorlu karşılaşmalarla devam etti. Haftayı Ergene Velimeşespor deplasmanında geçiren Kahramanmaraşspor, sahadan 1-0’lık yenilgi ile ayrıldı.


Ev sahibi ekip Ergene Velimeşespor’un golünü 90+4’ncü dakikada penaltıdan İbrahim Fatih Dilek kaydetti.


Bu sonuçlarla birlikte 3 maç aradan sonra galibiyetle tanışan Ergene Velimeşespor puanını 13’e yükseltirken, Kahramanmaraşspor ise aldığı bu yenilgi ile haftayı 15 puan ile 13’ncü sırada tamamladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.