Kereviz suyunun faydaları nelerdir?

SAĞLIK 23.12.2020 - 16:26, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Kereviz suyunun faydaları nelerdir?

Tam da mevsimi gelmişken, kerevizden faydalanmanın en iyi yollarından birini deneyin.

İçeriğindeki bol miktarda potasyum nitrat, kan damarlarının rahatlamasına yardımcı olacak kalp sağlığını destekler. Antimikrobiyal özelliği ile Clostridia ve Listeria türü bakterilere karşı savaşır ve vücutta bu bakterilere bağlı gelişen enfeksiyonların iyileşmesine yardımcı olur. Vücuttaki zararlı mikropların uzaklaştırılmasına yardımcı olarak bağırsak sağlığını destekler, sindirim sistemini düzenler. İçeriğindeki kalsiyum ve silisyum, kemik sağlığını destekler.  
Tam da mevsimi gelmişken, kerevizden faydalanmanın en iyi yollarından birini deneyin.

İçeriğindeki bol miktarda potasyum nitrat, kan damarlarının rahatlamasına yardımcı olacak kalp sağlığını destekler.


Antimikrobiyal özelliği ile Clostridia ve Listeria türü bakterilere karşı savaşır ve vücutta bu bakterilere bağlı gelişen enfeksiyonların iyileşmesine yardımcı olur.
Vücuttaki zararlı mikropların uzaklaştırılmasına yardımcı olarak bağırsak sağlığını destekler, sindirim sistemini düzenler.


İçeriğindeki kalsiyum ve silisyum, kemik sağlığını destekler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.