Kervancıoğlu, İş dünyasına dua etmeliyiz

EKONOMİ 17.12.2020 - 11:20, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Kervancıoğlu, İş dünyasına dua etmeliyiz

MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Sami Kervancıoğlu, 2020 yılını değerlendirdi.

Kervancıoğlu, “2020 yılı dünya açısından gerçekten çok zorlu bir yıl oldu. Pandemi sürecinde ülkemiz gerçekten başarılı bir süreç geçirdi. Dünya’da bu süreç çok başarısız oldu. Ülkemizde herkes üzerine düşen görevi gerçekten layıkıyla yaptı.” Dedi.   “Sağlığa verilen önem anlaşıldı”    Devletin her zaman için vatandaşların ve iş dünyasının yanında olduğuna dikkat çeken Sami Kervancıoğlu, “Ülkemizde insanın sağlığının ne kadar önemli olduğu bir kez daha görmüş olduk. Dünya’da insanlara değer verilmediğini gördük. Devletimizin sağlığa vermiş olduğu önem bir kez daha anlaşılmış oldu. Sağlık hizmetlerimiz gerçekten takdire şayan. Cumhurbaşkanlığımız önderliğinde covid süreci gerçekten güzel bir şekilde ilerliyor. Bizlerde genel başkanımız Abdurrahman Kaan Bey’in öncülüğünde 15 güne bir 87 MÜSİAD il ve ilçe temsilcileriyle birlikte toplantılar yaptık. Bizlerden sürekli iş dünyasının durumu hakkında bilgiler aldı. Bizlerde üyelerimizle toplantılar yaparak iş dünyasının durumunu istişare ettik. Yaşanan sorunları genel merkezimize ilettik. Genel başkanımızda ülke geneli topladığı bilgileri birinci ağızdan olarak cumhurbaşkanımıza illetti. Devletimizde bu süreçte tüm imkanlarını vatandaşlarımız için seferber etti. Her zaman iş dünyasının yanında oldu. İnsanlarımızın yanında oldu.” Diye konuştu.   “Martın sonu gibi bir normalleşme bekliyoruz”   2021 Mart ayının sonu gibi hayatın normalleşmeye başlayacağını kaydeden MÜSİAD şube başkanı Kervancıoğlu şunları söyledi: “Bizim iş insanlarımız ise gerçekten üzerine düşen ne varsa yaptılar. Onlar çalışanlarının ve devletinin yanında oldular. Fabrikalarda bir kişi bile çıkartılmadı. Ben şirketimden bir tane bile işçi çıkartmadım. Bazı fabrikalar bu süreçte işçi dahi aldılar. Yatırım yapan sanayicilerimiz oldu. Bizim bu iş adamlarımıza her zaman dua etmemiz lazım. Çünkü bu süreç gerçekten çok önemli bir süreç. Artık ufukta bir ışık göründü. Martın sonu gibi bir normalleşme bekliyoruz. Hijyen, maske, mesafe kurallarına uymamız gerekiyor.  Bizlerin hepimizin yaşaması gerekiyor, hepimizin ayakta durması gerekiyor. Devletimiz esnafının yanında yapmış olduğu eylemlerle bunu net bir şekilde gösteriyor. Dükkan sahiplerinin de elini taşın altına koyması gerekiyor. Dükkan kiralarını bu süreçte düşürmesi gerekiyor. Devletimizin yanı sıra bizlerinde birbirimize destek olması gerekiyor.”  
MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Sami Kervancıoğlu, 2020 yılını değerlendirdi.

Kervancıoğlu, “2020 yılı dünya açısından gerçekten çok zorlu bir yıl oldu. Pandemi sürecinde ülkemiz gerçekten başarılı bir süreç geçirdi. Dünya’da bu süreç çok başarısız oldu. Ülkemizde herkes üzerine düşen görevi gerçekten layıkıyla yaptı.” Dedi.

 

“Sağlığa verilen önem anlaşıldı”

 

 Devletin her zaman için vatandaşların ve iş dünyasının yanında olduğuna dikkat çeken Sami Kervancıoğlu, “Ülkemizde insanın sağlığının ne kadar önemli olduğu bir kez daha görmüş olduk. Dünya’da insanlara değer verilmediğini gördük. Devletimizin sağlığa vermiş olduğu önem bir kez daha anlaşılmış oldu. Sağlık hizmetlerimiz gerçekten takdire şayan. Cumhurbaşkanlığımız önderliğinde covid süreci gerçekten güzel bir şekilde ilerliyor. Bizlerde genel başkanımız Abdurrahman Kaan Bey’in öncülüğünde 15 güne bir 87 MÜSİAD il ve ilçe temsilcileriyle birlikte toplantılar yaptık. Bizlerden sürekli iş dünyasının durumu hakkında bilgiler aldı. Bizlerde üyelerimizle toplantılar yaparak iş dünyasının durumunu istişare ettik. Yaşanan sorunları genel merkezimize ilettik. Genel başkanımızda ülke geneli topladığı bilgileri birinci ağızdan olarak cumhurbaşkanımıza illetti. Devletimizde bu süreçte tüm imkanlarını vatandaşlarımız için seferber etti. Her zaman iş dünyasının yanında oldu. İnsanlarımızın yanında oldu.” Diye konuştu.

 

“Martın sonu gibi bir normalleşme bekliyoruz”

 

2021 Mart ayının sonu gibi hayatın normalleşmeye başlayacağını kaydeden MÜSİAD şube başkanı Kervancıoğlu şunları söyledi: “Bizim iş insanlarımız ise gerçekten üzerine düşen ne varsa yaptılar. Onlar çalışanlarının ve devletinin yanında oldular. Fabrikalarda bir kişi bile çıkartılmadı. Ben şirketimden bir tane bile işçi çıkartmadım. Bazı fabrikalar bu süreçte işçi dahi aldılar. Yatırım yapan sanayicilerimiz oldu. Bizim bu iş adamlarımıza her zaman dua etmemiz lazım. Çünkü bu süreç gerçekten çok önemli bir süreç. Artık ufukta bir ışık göründü. Martın sonu gibi bir normalleşme bekliyoruz. Hijyen, maske, mesafe kurallarına uymamız gerekiyor.  Bizlerin hepimizin yaşaması gerekiyor, hepimizin ayakta durması gerekiyor. Devletimiz esnafının yanında yapmış olduğu eylemlerle bunu net bir şekilde gösteriyor. Dükkan sahiplerinin de elini taşın altına koyması gerekiyor. Dükkan kiralarını bu süreçte düşürmesi gerekiyor. Devletimizin yanı sıra bizlerinde birbirimize destek olması gerekiyor.”  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.