Başkan Satıcı’dan anlamlı hareket!

POLİTİKA 13.12.2020 - 23:54, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Başkan Satıcı’dan anlamlı hareket!

MHP Dulkadiroğlu ilçe başkanlığı, ilçe polis noktalarını ziyaret etti.

MHP Dulkadiroğlu ilçe başkanı Emrah Satıcı ve beraberindeki parti yöneticileriyle birlikte Dulkadiroğlu ilçe başkanlığında bulunan polis noktalarını ziyaret etti. Ziyaret hakkında kısa bir açıklama yapan Başkan Satıcı, “Milliyetçi Hareket Partisi Dulkadiroğlu İlçe Yönetimi olarak ziyarette bulunduk. Bizleri gönülden ve samimi karşıladılar.     Milletimizin sıcak evlerinde sağlıklı ve huzurlu bir şekilde yaşaması için seferber olan emniyet teşkilatımıza teşekkür ederiz. Cenab’ı hak ayaklarına taş değdirmesin.”dedi.  
MHP Dulkadiroğlu ilçe başkanlığı, ilçe polis noktalarını ziyaret etti.

MHP Dulkadiroğlu ilçe başkanı Emrah Satıcı ve beraberindeki parti yöneticileriyle birlikte Dulkadiroğlu ilçe başkanlığında bulunan polis noktalarını ziyaret etti.


Ziyaret hakkında kısa bir açıklama yapan Başkan Satıcı, “Milliyetçi Hareket Partisi Dulkadiroğlu İlçe Yönetimi olarak ziyarette bulunduk. Bizleri gönülden ve samimi karşıladılar.

 

 

Milletimizin sıcak evlerinde sağlıklı ve huzurlu bir şekilde yaşaması için seferber olan emniyet teşkilatımıza teşekkür ederiz. Cenab’ı hak ayaklarına taş değdirmesin.”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.