Eskrim U17 Epe Açık Turnuvası Şehrimizde Düzenlendi!

SPOR 08.12.2020 - 18:06, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Eskrim U17 Epe Açık Turnuvası Şehrimizde Düzenlendi!

Türkiye Eskrim Federasyonu Başkanlığı 2020 faaliyet programında yer alan “Eskrim Epe Açık Turnuvası” Kahramanmaraş’ta Osman Sayın Spor Salonunda düzenlendi.

İçişleri Bakanlığı genelgesinde belirtilen koronavirüs pandemi kuralları dahilinde 20 yaş altı vatandaşların sokağa çıkma kısıtlamasında lisanslı ve Milli sporcuların hazırlık çalışmalarında alınan izinler ile seyircisiz olarak düzenlenen turnuva da Maske Mesafe ve hijyen tedbirleri alındı.   Kızlar kategorisinde Elif Naz İnce (Liva Eskrim SK) altın, Fatma Didar Özçelik (Osmaniye Eskrim SK) gümüş, Nevil Çanga (Ay Yıldız Eskrim SK) ve Esra Bakır (Kahramanmaraş Eskrim SK) bronz madalya elde etti.  Turnuvanın ikinci günü Erkekler kategorisinde ise ; Semih Akküncü (Kahramanmaraş Eskrim SK) altın, Emir Akal (Erzurum GSK) gümüş, Muhammet Enes Gültekin (Kahramanmaraş Eskrim SK) ve Furkan Özkalaycı (Adıyaman ferdi) bronz madalya elde eden sporcular oldular.
Türkiye Eskrim Federasyonu Başkanlığı 2020 faaliyet programında yer alan “Eskrim Epe Açık Turnuvası” Kahramanmaraş’ta Osman Sayın Spor Salonunda düzenlendi.

İçişleri Bakanlığı genelgesinde belirtilen koronavirüs pandemi kuralları dahilinde 20 yaş altı vatandaşların sokağa çıkma kısıtlamasında lisanslı ve Milli sporcuların hazırlık çalışmalarında alınan izinler ile seyircisiz olarak düzenlenen turnuva da Maske Mesafe ve hijyen tedbirleri alındı.

 

Kızlar kategorisinde Elif Naz İnce (Liva Eskrim SK) altın, Fatma Didar Özçelik (Osmaniye Eskrim SK) gümüş, Nevil Çanga (Ay Yıldız Eskrim SK) ve Esra Bakır (Kahramanmaraş Eskrim SK) bronz madalya elde etti.
 Turnuvanın ikinci günü Erkekler kategorisinde ise ; Semih Akküncü (Kahramanmaraş Eskrim SK) altın, Emir Akal (Erzurum GSK) gümüş, Muhammet Enes Gültekin (Kahramanmaraş Eskrim SK) ve Furkan Özkalaycı (Adıyaman ferdi) bronz madalya elde eden sporcular oldular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.