Çabukel, Suni gündem ile kendimi kandırmayalım!

POLİTİKA 29.11.2020 - 12:36, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Çabukel, Suni gündem ile kendimi kandırmayalım!

İyi Parti Kahramanmaraş il başkanı avukat Ahmet Çabukel, suni gündemlerle şehirdeki deprem konusunun göz ardı edilmemesi gerektiğini söyledi.

Şehir merkezindeki esnaflara partililerle broşür dağıtan il başkanı Çabukel, “İyi parti Kahramanmaraş il başkanlığı olarak hazırlamış olduğumuz deprem konulu broşürlerimizi ilçe başkanlarımız Doğan Murat Kılıç, Fatih Öztürk, Ali Bayana ve il başkan yardımcılarımız ve ilçe yöneticilerimiz ile birlikte vatandaşlarımıza dağıttık. Bilgilendirme ve farkındalık yarattık. Kahramanmaraş’ın gerçeği öğrenme vakti ve önlem alma vakti gelmiştir.     Buradan valilik, siyasi partiler, STK’lar, meslek kuruluşları, mühendis odaları, üniversitelere çağrıda bulunuyoruz. Lütfen Kahramanmaraş’ı bilinçlendirelim, eğitelim. Suni gündemlerle kandırmayalım kendimizi.”dedi.
İyi Parti Kahramanmaraş il başkanı avukat Ahmet Çabukel, suni gündemlerle şehirdeki deprem konusunun göz ardı edilmemesi gerektiğini söyledi.

Şehir merkezindeki esnaflara partililerle broşür dağıtan il başkanı Çabukel, “İyi parti Kahramanmaraş il başkanlığı olarak hazırlamış olduğumuz deprem konulu broşürlerimizi ilçe başkanlarımız Doğan Murat Kılıç, Fatih Öztürk, Ali Bayana ve il başkan yardımcılarımız ve ilçe yöneticilerimiz ile birlikte vatandaşlarımıza dağıttık. Bilgilendirme ve farkındalık yarattık. Kahramanmaraş’ın gerçeği öğrenme vakti ve önlem alma vakti gelmiştir.

 

 

Buradan valilik, siyasi partiler, STK’lar, meslek kuruluşları, mühendis odaları, üniversitelere çağrıda bulunuyoruz. Lütfen Kahramanmaraş’ı bilinçlendirelim, eğitelim. Suni gündemlerle kandırmayalım kendimizi.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.