Başkan Kılıç esnaf ziyaretlerini sürdürüyor!

POLİTİKA 29.11.2020 - 12:33, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Başkan Kılıç esnaf ziyaretlerini sürdürüyor!

İyi Parti Onikişubat ilçe başkanı Doğan Murat Kılıç, esnafları ziyaret ederek parti olarak hazırlamış oldukları deprem ile ilgili broşürleri dağıttı.

Yapmış oldukları çalışmaları sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Kılıç, “Bugün il ve merkez iki İlçe Teşkilatımız ile hem esnaflarımızı ziyaret ettik hem de Kahramanmaraş’ta olması beklenen şiddetli deprem öncesi halkımızı bilinçlendirmek üzere hazırlatmış olduğumuz deprem bildirgesini tek tek dağıtıp halkımızın bilinçlenmesi ve olası bir depremde en az zararla etkilenmesi için hazırlanan bildirgeleri okuyup başkalarına da anlatmaları için ricada bulunduk.”dedi.   “Özveriyle çalışmaya devam edeceğiz” Çalışmalarını özveriyle sürdüreceklerini kaydeden Kılıç, şunları söyledi: “Halkımız bu özverili çalışma ve düşüncemizden dolayı çok memnun kaldıklarını söylerken bu görevi bir siyasi partinin yapmasına da ayrıca şaşırdıklarını beyan edenler oldu.     Doğru belki bu görev bir siyasi partiye düşmez ama ne devlet yetkililerinden neden iktidar partisi Belediyesinin bu yönde bir çalışması olmaması sebebiyle iş başa düştü diyerek halkımızı bilinçlendirmenin görevini iyi Parti olarak bize düştüğünü kendilerine ilettik. Her şey bu memleket için gönlüne dokunmadığımız bir insan dahi kalmayıncaya kadar çalışmaya devam edeceğiz.”  
İyi Parti Onikişubat ilçe başkanı Doğan Murat Kılıç, esnafları ziyaret ederek parti olarak hazırlamış oldukları deprem ile ilgili broşürleri dağıttı.

Yapmış oldukları çalışmaları sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Kılıç, “Bugün il ve merkez iki İlçe Teşkilatımız ile hem esnaflarımızı ziyaret ettik hem de Kahramanmaraş’ta olması beklenen şiddetli deprem öncesi halkımızı bilinçlendirmek üzere hazırlatmış olduğumuz deprem bildirgesini tek tek dağıtıp halkımızın bilinçlenmesi ve olası bir depremde en az zararla etkilenmesi için hazırlanan bildirgeleri okuyup başkalarına da anlatmaları için ricada bulunduk.”dedi.

 


“Özveriyle çalışmaya devam edeceğiz”


Çalışmalarını özveriyle sürdüreceklerini kaydeden Kılıç, şunları söyledi: “Halkımız bu özverili çalışma ve düşüncemizden dolayı çok memnun kaldıklarını söylerken bu görevi bir siyasi partinin yapmasına da ayrıca şaşırdıklarını beyan edenler oldu.

 

 

Doğru belki bu görev bir siyasi partiye düşmez ama ne devlet yetkililerinden neden iktidar partisi Belediyesinin bu yönde bir çalışması olmaması sebebiyle iş başa düştü diyerek halkımızı bilinçlendirmenin görevini iyi Parti olarak bize düştüğünü kendilerine ilettik. Her şey bu memleket için gönlüne dokunmadığımız bir insan dahi kalmayıncaya kadar çalışmaya devam edeceğiz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.