Çorum maçı ertelendi!

SPOR 16.11.2020 - 20:32, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Çorum maçı ertelendi!

Daha önce 2.Lig Beyaz grupta 2 maçı ertelenen Kahramanmaraşspor'un 11.Hafta karşılaşmasında karşılaşacağı Çorum FK oynanmayacak.

2020-2021 sezonunda 2.Lig Beyaz grupta 11.Hafta maçında Kahramanmaraş 12 Şubat Stadyumunda oynanacak olan Kahramanmaraşspor - Çorum Fk müsabakası vaka sayısının fazla olması nedeniyle TFF tarafından ileri bir tarihe ertelendi.   Kahramanmaraş 12 Şubat Stadyumunda 18 Kasım Çarşamba günü saat 13:00'de başlaması gereken Kahramanmaraşspor - Çorum Fk müsabakası konuk ekip Çorum FK'da oyuncu ve teknik ekibinde Coronavirüs'lu vaka sayısı fazla olmasından dolayı ileri bir tarihe ertelendi.
Daha önce 2.Lig Beyaz grupta 2 maçı ertelenen Kahramanmaraşspor'un 11.Hafta karşılaşmasında karşılaşacağı Çorum FK oynanmayacak.

2020-2021 sezonunda 2.Lig Beyaz grupta 11.Hafta maçında Kahramanmaraş 12 Şubat Stadyumunda oynanacak olan Kahramanmaraşspor - Çorum Fk müsabakası vaka sayısının fazla olması nedeniyle TFF tarafından ileri bir tarihe ertelendi.

 

Kahramanmaraş 12 Şubat Stadyumunda 18 Kasım Çarşamba günü saat 13:00'de başlaması gereken Kahramanmaraşspor - Çorum Fk müsabakası konuk ekip Çorum FK'da oyuncu ve teknik ekibinde Coronavirüs'lu vaka sayısı fazla olmasından dolayı ileri bir tarihe ertelendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.