Genç yazar’dan yeni kitap müjdesi!

KÜLTÜR 28.10.2020 - 22:14, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Genç yazar’dan yeni kitap müjdesi!

Genç gazeteci yazar Ali Keklik, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımla okurlarına yeni kitap müjdesi verdi.

Maraş Fısıltı ve Filmle Gez haber sitelerinin sorumlu yazı işleri müdürü Ali Keklik, yapmış olduğu açıklama ile okurlarına yeni öykü kitabı müjdesi verdi. Genç yazar bu kitabında Diaspora’yı 5 farklı öykü ile anlatacak.  Diaspora kitabı Kasım ayında raflardaki yerini almaya hazırlanıyor.   İşte Ali Keklik’in o açıklaması:   Diaspora kitabının konusu nedir?   Diaspora kelime anlamıyla, çok uzun bir zamandan beri bir kavim, ulus veya inanç mensuplarının ana yurtlarından koparak başka yerlerde azınlık olarak yaşamalarını temsil ediyor. Sözcük hem kopma eylemini hem de kopup azınlık olarak yaşayan kimseleri ifade ediyor. Bu kitapta sizlere bir kavim, etnik kimlik, ulus veya inanç mensuplarından bahsetmeyeceğim. İnsanların ana benliklerinden ayrılarak duygu ve eylemleriyle toplumdan nasıl koptuklarını, kaleme aldığım 5 farklı öykü ile anlatmaya çalışacağım.     İnsanların zaman zaman farklı kimliklere bürünerek kendisinden büyük hayatlar yaşamayı denemeleri, toplumda sıkça rastladığımız sorunların başında geliyor. İnsanlar hep özendiği kişilerin kimliklerine bürünmek istiyor, onlar gibi olmayacaklarını anlayınca da kolayca pes ediyor. Basit ve kolay olanı tercih ederek kimlik karmaşası yaşayabiliyorlar. Hayatları boyunca ise hep bir eksiklik hissederek hiçliklerinde kaybolup gidiyorlar…    
Genç gazeteci yazar Ali Keklik, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımla okurlarına yeni kitap müjdesi verdi.

Maraş Fısıltı ve Filmle Gez haber sitelerinin sorumlu yazı işleri müdürü Ali Keklik, yapmış olduğu açıklama ile okurlarına yeni öykü kitabı müjdesi verdi. Genç yazar bu kitabında Diaspora’yı 5 farklı öykü ile anlatacak.  Diaspora kitabı Kasım ayında raflardaki yerini almaya hazırlanıyor.

 

İşte Ali Keklik’in o açıklaması:

 

Diaspora kitabının konusu nedir?

 

Diaspora kelime anlamıyla, çok uzun bir zamandan beri bir kavim, ulus veya inanç mensuplarının ana yurtlarından koparak başka yerlerde azınlık olarak yaşamalarını temsil ediyor. Sözcük hem kopma eylemini hem de kopup azınlık olarak yaşayan kimseleri ifade ediyor. Bu kitapta sizlere bir kavim, etnik kimlik, ulus veya inanç mensuplarından bahsetmeyeceğim. İnsanların ana benliklerinden ayrılarak duygu ve eylemleriyle toplumdan nasıl koptuklarını, kaleme aldığım 5 farklı öykü ile anlatmaya çalışacağım.

 

 

İnsanların zaman zaman farklı kimliklere bürünerek kendisinden büyük hayatlar yaşamayı denemeleri, toplumda sıkça rastladığımız sorunların başında geliyor. İnsanlar hep özendiği kişilerin kimliklerine bürünmek istiyor, onlar gibi olmayacaklarını anlayınca da kolayca pes ediyor. Basit ve kolay olanı tercih ederek kimlik karmaşası yaşayabiliyorlar. Hayatları boyunca ise hep bir eksiklik hissederek hiçliklerinde kaybolup gidiyorlar…

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.