Sevgilinizin sizi öpme tarzı duygularını yansıtıyor!

YAŞAM 26.10.2020 - 18:59, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Sevgilinizin sizi öpme tarzı duygularını yansıtıyor!

Öpüşmek, farklı cinsler arasındaki ilişkinin olgunlaşmaya başladığı dönemlerde yaşanan bir birleşmedir. Bu duygusal kavram aslında ilişkinin romantikliği ve sevgilinizin size olan hisleri hakkında da bazı tüyolar veriyor. İlişki uzmanları partnerinizin öpüşme anındaki tavırlarının size olan duygularını açığa çıkardığını ifade ediyor. Nasıl mı?

Sevgiliniz Boynunuza Yöneliyorsa!   Eğer öpüşmeye başladıktan kısa süre sonra sevgiliniz boynunuzu öpmeye başlıyorsa, bu durum onun size olan duygularının karmaşık olduğunun habercisidir. Bu durum bir duygu karmaşası olabileceği gibi size olan güven duygusunun güçsüz olmasından da kaynaklanabilir.   Gözleri Açıksa!   Aşk dolu bir öpüşme esnasında çiftlerin gözlerinin istemdışı bir şekilde kapandığını bilmeyen yoktur. Yalnız sevgilinizden şüphe duyuyorsanız, öpüşme anınızda onun gözlerini takip edebilirsiniz. Eğer öpüşme esnasında gözleri zaman zaman açıksa bu durum onun özgüven eksikliğinden ileri geliyor ya da başka şeyler düşünüyor. Bahsettiğimiz partnerle romantik bir ilişki yaşamanız düşük bir ihtimal.   Esniyorsa!   Sevgiliniz öpüşmenin akabinde esnemeye başlıyorsa, bu sizden yavaş yavaş soğuduğuna işaret ediyor. Bunu yorgunluk veya bitkinlik olarak algılamayın.   İlk Adımı Hep Siz Atıyorsanız!   Aslında öpüşmek karşılıklı bir istektir. Eğer her seferinde aynı şahıs öpüşmeyi başlatıyorsa bu durum açıkça diğerinin onu sevmediğini kanıtlar. Aynı zamanda öpüşme şeklinizi beğenmiyor olabilir.   Kendini Kaybediyorsa!   Öpüşme esnasında partneriniz kendinden geçiyor, kalp atışları hızlanıyor ve adeta kendini size teslim ediyorsa, bu belirtiler size hala tutkuyla bağlı olduğunu gösterir. Öpüşürken Canı Yanıyorsa!   Öpüşürken ufak ısırmalardan hoşlanıyor olabilirsiniz fakat bu onunda zevk alacağı anlamına gelmez. Üstelik erkekler kadınlara göre canının yanması konusunda daha zayıf olabiliyor. "Ya Giit" Diyorsa   Eğer sevgilinizle öpüşürken bir anda sizden soğuyorsa ve öpüşmek istemediğini belirtiyorsa, ya hazır değildir ya da sizi istemiyordur.
Öpüşmek, farklı cinsler arasındaki ilişkinin olgunlaşmaya başladığı dönemlerde yaşanan bir birleşmedir. Bu duygusal kavram aslında ilişkinin romantikliği ve sevgilinizin size olan hisleri hakkında da bazı tüyolar veriyor. İlişki uzmanları partnerinizin öpüşme anındaki tavırlarının size olan duygularını açığa çıkardığını ifade ediyor. Nasıl mı?

Sevgiliniz Boynunuza Yöneliyorsa!

 

Eğer öpüşmeye başladıktan kısa süre sonra sevgiliniz boynunuzu öpmeye başlıyorsa, bu durum onun size olan duygularının karmaşık olduğunun habercisidir. Bu durum bir duygu karmaşası olabileceği gibi size olan güven duygusunun güçsüz olmasından da kaynaklanabilir.

 

Gözleri Açıksa!

 

Aşk dolu bir öpüşme esnasında çiftlerin gözlerinin istemdışı bir şekilde kapandığını bilmeyen yoktur. Yalnız sevgilinizden şüphe duyuyorsanız, öpüşme anınızda onun gözlerini takip edebilirsiniz. Eğer öpüşme esnasında gözleri zaman zaman açıksa bu durum onun özgüven eksikliğinden ileri geliyor ya da başka şeyler düşünüyor. Bahsettiğimiz partnerle romantik bir ilişki yaşamanız düşük bir ihtimal.

 

Esniyorsa!

 

Sevgiliniz öpüşmenin akabinde esnemeye başlıyorsa, bu sizden yavaş yavaş soğuduğuna işaret ediyor. Bunu yorgunluk veya bitkinlik olarak algılamayın.

 

İlk Adımı Hep Siz Atıyorsanız!

 

Aslında öpüşmek karşılıklı bir istektir. Eğer her seferinde aynı şahıs öpüşmeyi başlatıyorsa bu durum açıkça diğerinin onu sevmediğini kanıtlar. Aynı zamanda öpüşme şeklinizi beğenmiyor olabilir.

 

Kendini Kaybediyorsa!

 

Öpüşme esnasında partneriniz kendinden geçiyor, kalp atışları hızlanıyor ve adeta kendini size teslim ediyorsa, bu belirtiler size hala tutkuyla bağlı olduğunu gösterir.


Öpüşürken Canı Yanıyorsa!

 

Öpüşürken ufak ısırmalardan hoşlanıyor olabilirsiniz fakat bu onunda zevk alacağı anlamına gelmez. Üstelik erkekler kadınlara göre canının yanması konusunda daha zayıf olabiliyor.


"Ya Giit" Diyorsa

 

Eğer sevgilinizle öpüşürken bir anda sizden soğuyorsa ve öpüşmek istemediğini belirtiyorsa, ya hazır değildir ya da sizi istemiyordur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.