İlk Buluşmaya 23 Kişiyle Giden Kadın!

YAŞAM 23.10.2020 - 16:46, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

İlk Buluşmaya 23 Kişiyle Giden Kadın!

Yurt dışında "Blind date" denilen bir terim var. Bu aslında daha önce birbirini görmeyen iki kişinin tanışması anlamına geliyor.

“Blind date” terimini birçok kez dizilerde ya da filmlerde duymuşsunuzdur. Yurt dışında epey yaygın olan bu buluşma şekli; daha önce tanışmamış iki kişinin tanışma amacıyla buluşması anlamına geliyor. Bu kişiler genellikle ortak bir tanıdık ya da çevrimiçi arkadaşlık uygulamaları aracılığıyla tanışıp buluşuyor. Çin’in Zheijiang Eyaletinde ise kör randevuya çıkan bir kadın, potansiyel talibinin cömert olup olmadığını anlamak için randevuya 23 aile üyesiyle geldi.  Çin’in Zheijiang Eyaletinde 29 yaşındaki Xiao Liu isimli adam, tanımadığı bir kadınla ilk buluşması için hazırlandı. Ancak restorana gittiğinde bir sürprizle karşılaştı. Zhejiang eyaletinden yaşayan Xiao Liu, oldukça yoğun çalıştığı için annesi ona bir eş bulmak istiyordu. Bunun için de bir çöpçatan firmasıyla anlaştı. Nihayet Liu’ya uygun bir kadın bulundu ve Liu, genç kadınla buluşmaya gitti. Kadın, Xiao Liu’nun ne kadar cömert olduğunu görmek için ilk buluşmaya tam 23 aile üyesiyle birlikte gelmişti. Grup hep birlikte yemek yedi ve bu süreçte 20 bin Çin Yuanı yaklaşık 3 bin dolar harcandı. Kadın tüm hesabı Xiao Liu’nun ödemesini istedi. Hikaye ilk olarak yerel medya kuruluşları Taizhou Evening News (台州 晚报) ve Qilu Evening News (齐鲁 晚报) tarafından WeChat’te yayınlandı. Bu kaynaklar, Liu’nun restoran faturasını görünce ödeme yapmadan gittiğini ve daha sonra cep telefonunu hızla kapattığını bildirdi. Ancak Liu, iki masa için 4398 yuan faturayı (660 USD) ödemeye razı oldu ve genç kadına da geri kalan 15.402 yuan banknotluk (2305 USD) hesabı bıraktı. Kadın ise hesabın geri kalanını akrabalarıyla birlikte ödedi. Akrabalardan bazıları yüksek faturayı paylaşmak istemediklerini, alkol almadıklarını ve sadece bir şeyler yediklerini ayrıca onları davet eden kişinin kendisi olduğunu söylediler.  
Yurt dışında "Blind date" denilen bir terim var. Bu aslında daha önce birbirini görmeyen iki kişinin tanışması anlamına geliyor.

“Blind date” terimini birçok kez dizilerde ya da filmlerde duymuşsunuzdur. Yurt dışında epey yaygın olan bu buluşma şekli; daha önce tanışmamış iki kişinin tanışma amacıyla buluşması anlamına geliyor. Bu kişiler genellikle ortak bir tanıdık ya da çevrimiçi arkadaşlık uygulamaları aracılığıyla tanışıp buluşuyor. Çin’in Zheijiang Eyaletinde ise kör randevuya çıkan bir kadın, potansiyel talibinin cömert olup olmadığını anlamak için randevuya 23 aile üyesiyle geldi. 
Çin’in Zheijiang Eyaletinde 29 yaşındaki Xiao Liu isimli adam, tanımadığı bir kadınla ilk buluşması için hazırlandı. Ancak restorana gittiğinde bir sürprizle karşılaştı.


Zhejiang eyaletinden yaşayan Xiao Liu, oldukça yoğun çalıştığı için annesi ona bir eş bulmak istiyordu. Bunun için de bir çöpçatan firmasıyla anlaştı. Nihayet Liu’ya uygun bir kadın bulundu ve Liu, genç kadınla buluşmaya gitti.


Kadın, Xiao Liu’nun ne kadar cömert olduğunu görmek için ilk buluşmaya tam 23 aile üyesiyle birlikte gelmişti. Grup hep birlikte yemek yedi ve bu süreçte 20 bin Çin Yuanı yaklaşık 3 bin dolar harcandı.


Kadın tüm hesabı Xiao Liu’nun ödemesini istedi. Hikaye ilk olarak yerel medya kuruluşları Taizhou Evening News (台州 晚报) ve Qilu Evening News (齐鲁 晚报) tarafından WeChat’te yayınlandı. Bu kaynaklar, Liu’nun restoran faturasını görünce ödeme yapmadan gittiğini ve daha sonra cep telefonunu hızla kapattığını bildirdi.


Ancak Liu, iki masa için 4398 yuan faturayı (660 USD) ödemeye razı oldu ve genç kadına da geri kalan 15.402 yuan banknotluk (2305 USD) hesabı bıraktı.


Kadın ise hesabın geri kalanını akrabalarıyla birlikte ödedi. Akrabalardan bazıları yüksek faturayı paylaşmak istemediklerini, alkol almadıklarını ve sadece bir şeyler yediklerini ayrıca onları davet eden kişinin kendisi olduğunu söylediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.