Fizik tedavi ve geleneksel tıp tedavinde yeni adres!

SAĞLIK 21.10.2020 - 09:51, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Fizik tedavi ve geleneksel tıp tedavinde yeni adres!

Fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanı Dr. İrfan Karatutlu, açmış olduğu yeni kliniğiyle fizik tedavi ve geleneksel tıp alanında Kahramanmaraşlı vatandaşlara hizmet etmeye başladı.

Çukurova Anadolu elektrik lisesi kavşağı civarında açılan klinik, pandemi sürecinde vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.   Klinik hakkında haber sitemize konuşan Fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanı Dr. İrfan Karatutlu, “Fizik tedavi ve geleneksel tıp alanında hizmet vereceğiz. Fizik tedavi uygulamaları yapacağız. Geleneksel tıp ve tamamlayıcı tıp açısından akupunktur tedavisi, ozon tedavisi, tıbbi hacamat, tıbbi sülük tedavisi, ağrı mezoterapisi yapıyoruz. Ayrıca kurumumuzda beslenme ve diyet uzmanımız mevcut.”dedi.   “Hijyen arayanların adresi”   Covid döneminde kliniğe gösterilen ilginin beklenenin üzerinde olduğuna dikkat çeken Karatutlu, “Sağlık bakanlığı ruhsatlı ilk bu derece kapsamlı özel kliniktir. Covid sürecinde vatandaşlarımızın hijyenik ortamda ve sakin bir ortamda sağlık hizmetlerini alması için böyle bir kliniği böyle bir zamanda açmayı uygun gördük. Yaklaşık 1 aydır Kahramanmaraşlı vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Covid döneminde insanların daha sakin bir ortamda ve daha hijyenik ortamda sağlık hizmetlerini alma isteği nedeniyle beklentilerimizin üzerinde bir taleple sağlık hizmeti veriyoruz.”diye konuştu.     “Bölgeye hitap eden bir klinik”   Geleneksel tıp uygulamaları yaptırmak isteyen vatandaşlara uyarılarda bulunan uzmanı Dr. İrfan Karatutlu şunları söyledi: “Geleneksel ve tamamlayıcı tıp, 2014 yılında sağlık bakanlığı tarafından kabul edilmiş bir tıp bilimi olarak ortaya çıktı. Akupunktur tedavisinde 180’e yakın şekerden, hipertansiyona, migrenden zayıflamaya kadar tedavi onayı sağlık bakanlığı tarafından verilmektedir. Bunun yanında ozon terapisinin de tedavi alanı bir hayli geniştir.   Tıbbı hacamat ve tıbbı sülük özellikle cilt altımızdaki biriken toksinlerin alınması esasına dayanan ve orada ağrı yapan ve kanalları tıkayan maddelerin bölgesel olarak uzaklaştırılmasına dayanan bir tedavi yöntemidir. Mezoterapi, cilt içerisine küçük dozlarda ilaç vererek ağrının giderilmesi esasına dayanmaktadır. Bunun yanında zayıflamaya yönelik Mezoterapi yöntemlerimizde var. Bağışıklığı koruyucu serum tedavilerimiz var. Özellikle geleneksel tıp uygulamaları yaptırmak isteyen vatandaşlarımız merdiven altı kuruluşlara dikkat etmeleri gerekmektedir. Sağlık bakanlığından ruhsatlı yerlerde bu tür tedavilerin hijyenik ortamda yaptırmalarını öneriyorum.”
Fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanı Dr. İrfan Karatutlu, açmış olduğu yeni kliniğiyle fizik tedavi ve geleneksel tıp alanında Kahramanmaraşlı vatandaşlara hizmet etmeye başladı.

Çukurova Anadolu elektrik lisesi kavşağı civarında açılan klinik, pandemi sürecinde vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

 

Klinik hakkında haber sitemize konuşan Fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanı Dr. İrfan Karatutlu, “Fizik tedavi ve geleneksel tıp alanında hizmet vereceğiz. Fizik tedavi uygulamaları yapacağız. Geleneksel tıp ve tamamlayıcı tıp açısından akupunktur tedavisi, ozon tedavisi, tıbbi hacamat, tıbbi sülük tedavisi, ağrı mezoterapisi yapıyoruz. Ayrıca kurumumuzda beslenme ve diyet uzmanımız mevcut.”dedi.

 

“Hijyen arayanların adresi”

 

Covid döneminde kliniğe gösterilen ilginin beklenenin üzerinde olduğuna dikkat çeken Karatutlu, “Sağlık bakanlığı ruhsatlı ilk bu derece kapsamlı özel kliniktir. Covid sürecinde vatandaşlarımızın hijyenik ortamda ve sakin bir ortamda sağlık hizmetlerini alması için böyle bir kliniği böyle bir zamanda açmayı uygun gördük. Yaklaşık 1 aydır Kahramanmaraşlı vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Covid döneminde insanların daha sakin bir ortamda ve daha hijyenik ortamda sağlık hizmetlerini alma isteği nedeniyle beklentilerimizin üzerinde bir taleple sağlık hizmeti veriyoruz.”diye konuştu.

 

 

“Bölgeye hitap eden bir klinik”

 

Geleneksel tıp uygulamaları yaptırmak isteyen vatandaşlara uyarılarda bulunan uzmanı Dr. İrfan Karatutlu şunları söyledi: “Geleneksel ve tamamlayıcı tıp, 2014 yılında sağlık bakanlığı tarafından kabul edilmiş bir tıp bilimi olarak ortaya çıktı. Akupunktur tedavisinde 180’e yakın şekerden, hipertansiyona, migrenden zayıflamaya kadar tedavi onayı sağlık bakanlığı tarafından verilmektedir. Bunun yanında ozon terapisinin de tedavi alanı bir hayli geniştir.

 

Tıbbı hacamat ve tıbbı sülük özellikle cilt altımızdaki biriken toksinlerin alınması esasına dayanan ve orada ağrı yapan ve kanalları tıkayan maddelerin bölgesel olarak uzaklaştırılmasına dayanan bir tedavi yöntemidir. Mezoterapi, cilt içerisine küçük dozlarda ilaç vererek ağrının giderilmesi esasına dayanmaktadır. Bunun yanında zayıflamaya yönelik Mezoterapi yöntemlerimizde var. Bağışıklığı koruyucu serum tedavilerimiz var. Özellikle geleneksel tıp uygulamaları yaptırmak isteyen vatandaşlarımız merdiven altı kuruluşlara dikkat etmeleri gerekmektedir. Sağlık bakanlığından ruhsatlı yerlerde bu tür tedavilerin hijyenik ortamda yaptırmalarını öneriyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.