Türkoğlu’nda muhtarlar günü kutlandı!

19.10.2020 - 13:18, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Türkoğlu’nda muhtarlar günü kutlandı!

Türkoğlu Belediye başkanı Osman Okumuş, tüm muhtarların muhtarlar gününü kutladı. İlçe meydanında düzenlenen programda muhtarlarla bir araya gelindi.

19 Ekim Muhtarlar günü münasebetiyle, Millet Meydanı içerisinde bulunan millet Kıraathanesinde, Türkoğlu İlçe Kaymakamı Gürbüz Saltaş, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, AK Parti İlçe Başkanı Feyzettin Okumuş, kurum amirleri ve muhtarlar bir araya gelerek hasbihal etti.   Muhtarlar günüyle ilgili kısa bir açıklama yapan Başkan Okumuş,“Demokrasimizin ve yönetim kültürümüzün en önemli yapı taşı Muhtarlardır. Hem milleti, hem devleti temsil eden ve önemli bir görevi yürüten tüm mahalle muhtarlarımızın ′19 Ekim Muhtarlar Günü′nü kutluyoruz.”dedi.  
Türkoğlu Belediye başkanı Osman Okumuş, tüm muhtarların muhtarlar gününü kutladı. İlçe meydanında düzenlenen programda muhtarlarla bir araya gelindi.

19 Ekim Muhtarlar günü münasebetiyle, Millet Meydanı içerisinde bulunan millet Kıraathanesinde, Türkoğlu İlçe Kaymakamı Gürbüz Saltaş, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, AK Parti İlçe Başkanı Feyzettin Okumuş, kurum amirleri ve muhtarlar bir araya gelerek hasbihal etti.

 

Muhtarlar günüyle ilgili kısa bir açıklama yapan Başkan Okumuş,“Demokrasimizin ve yönetim kültürümüzün en önemli yapı taşı Muhtarlardır. Hem milleti, hem devleti temsil eden ve önemli bir görevi yürüten tüm mahalle muhtarlarımızın ′19 Ekim Muhtarlar Günü′nü kutluyoruz.”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.