Ak Partili Feyzettin Okumuş’un yönetimi belli oldu!

POLİTİKA 07.10.2020 - 21:25, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Ak Partili Feyzettin Okumuş’un yönetimi belli oldu!

Ak Parti Türkoğlu ilçe başkanı avukat Feyzettin Okumuş’un yürütme kurulu üyeleri belli oldu.

Bilindiği üzere geçtiğimiz haftalarda Ak Parti Türkoğlu ilçe başkanlığının olağan kongresi yapılmıştı. Kongrede tek aday olan Feyzettin Okumuş başkan seçilmişti.   Başkan Okumuş sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklama ile ilçe yürüte kurulu üyelerini açıkladı.   İşte ak parti Türkoğlu ilçe başkanlığının yürütme kurulu üyeleri:   İlçe siyasi hukuki işler başkanı Hüseyin Yetimoğlu, ilçe teşkilat başkanı Seyit Gül, ilçe seçim işleri başkanı İbrahim Kalli, ilçe tanıtım ve medya başkanı Samed Yaşa, ilçe sosyal politikalar başkanı Suat Dal, ilçe yerel yönetimler başkanı D.Mehmet Kılılıoğlu, ilçe ekonomi işler başkanı Sadık Kurt, ilçe sivil toplum ve halkla ilişkiler başkanı Şeref İmalı, ilçe mali ve idari işler başkanı Hayrullah Koz, ilçe sekreteri D. Mehmet Bayındır.
Ak Parti Türkoğlu ilçe başkanı avukat Feyzettin Okumuş’un yürütme kurulu üyeleri belli oldu.

Bilindiği üzere geçtiğimiz haftalarda Ak Parti Türkoğlu ilçe başkanlığının olağan kongresi yapılmıştı. Kongrede tek aday olan Feyzettin Okumuş başkan seçilmişti.

 

Başkan Okumuş sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklama ile ilçe yürüte kurulu üyelerini açıkladı.

 

İşte ak parti Türkoğlu ilçe başkanlığının yürütme kurulu üyeleri:

 

İlçe siyasi hukuki işler başkanı Hüseyin Yetimoğlu, ilçe teşkilat başkanı Seyit Gül, ilçe seçim işleri başkanı İbrahim Kalli, ilçe tanıtım ve medya başkanı Samed Yaşa, ilçe sosyal politikalar başkanı Suat Dal, ilçe yerel yönetimler başkanı D.Mehmet Kılılıoğlu, ilçe ekonomi işler başkanı Sadık Kurt, ilçe sivil toplum ve halkla ilişkiler başkanı Şeref İmalı, ilçe mali ve idari işler başkanı Hayrullah Koz, ilçe sekreteri D. Mehmet Bayındır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.