Adem Gürz, MHP’li başkanlara başarılar diledi!

POLİTİKA 04.10.2020 - 17:27, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Adem Gürz, MHP’li başkanlara başarılar diledi!

MHP’li siyasetçi Adem Gürz, MHP Kahramanmaraş kongrelerinde seçilen il ve ilçe başkanlarına başarılar diledi.

Sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklama ile MHP’li başkanlara başarılar dilen bozkurt Adem Gürz şu ifadelere yer verdi: “MHP Kahramanmaraş kongreleri tamamlandı. Seçilen il ve ilçe başkanlarımıza, yönetim kurullarına davamıza Hizmet yolunda başarılar diliyorum Allah yar ve yardımcıları olsun. Biz 15 yaşında verdiğimiz söz ve yemin doğrultusunda, Türk milliyetçiliği fikri başarısına ve Türk İslam ülküsü davasına Hizmet etmeye devam edeceğiz.   Ülkümüz, ilkelerimiz doğrultusunda, devletimizi ve milletimizi yönetme idealimiz ömrümüz boyunca devam edecek. Ben ve arkadaşlarımın; Siyasi mücadelesi, aynı duruşla, ilke ve prensiplerimiz ışığın da ve bize yakışan edepte, daha azimli ve inançlı devam edecektir.  Bozkurtların hüküm sırası elbet gelecek, her zaman hazır bekleyeceğiz.”
MHP’li siyasetçi Adem Gürz, MHP Kahramanmaraş kongrelerinde seçilen il ve ilçe başkanlarına başarılar diledi.

Sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklama ile MHP’li başkanlara başarılar dilen bozkurt Adem Gürz şu ifadelere yer verdi: “MHP Kahramanmaraş kongreleri tamamlandı. Seçilen il ve ilçe başkanlarımıza, yönetim kurullarına davamıza Hizmet yolunda başarılar diliyorum Allah yar ve yardımcıları olsun. Biz 15 yaşında verdiğimiz söz ve yemin doğrultusunda, Türk milliyetçiliği fikri başarısına ve Türk İslam ülküsü davasına Hizmet etmeye devam edeceğiz.

 

Ülkümüz, ilkelerimiz doğrultusunda, devletimizi ve milletimizi yönetme idealimiz ömrümüz boyunca devam edecek. Ben ve arkadaşlarımın; Siyasi mücadelesi, aynı duruşla, ilke ve prensiplerimiz ışığın da ve bize yakışan edepte, daha azimli ve inançlı devam edecektir.  Bozkurtların hüküm sırası elbet gelecek, her zaman hazır bekleyeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.